2020 Sonbahar Kış Oje Trendleri Neler?

Merhaba sevgili bayanlar. Biz bayanlar şüphesiz yüzümüzün güzelliğinden sonra en çok ellerimizin güzelliğine önem veririz. Ellerimizin bakımında da iki temel unsur vardır. Tırnak bakımı ve oje seçimleri. Güzel ve bakımlı ellere sahip olmak için geçip giden mevsim sonbahar ve artık yaşamaya başladığımız kış aylarında trend olan belli oje renkleri mevcut. Birçok cazip renk seçimleri var.

İlk olarak doğal görünüme sahip olan doğal renkli ojeler var. Ten rengi, çok açık kahverengi, solgun gri renkleri olarak isimlendirebileceğim renklerdir bunlar.

2.sırada tabi ki vazgeçilmezimiz olan mat ojeler var son yılların değişmez trendi haline geldi ve tırnakların doğal yapısına bambaşka bir doku kazandırdı. Kıyafetinizin şıklığına şıklık katıyor ve ellerinizin daha bakımlı ve zarif görünmesini sağlıyor.

3.sırada ise ismini gördüğünüzde çok şaşıracağınız bir oje çeşidi var. Birden fazla ojeyle elde edilen ombre tırnaklar dediğimiz tırnaklara sahip olabilirsiniz. Uygun ombre oje renk tonlarıyla saçlarınıza yaşattığınız değişimi tırnaklarınıza da yaşatabilirsiniz. Yaptığımız bu sıralamamız dışında ise tabi ki soğuk günlere özel oje trendi kesinlikle koyu renk ojelerdir.

Geçtiğimiz sonbahar kış oje sezonunda da koyu renkler ön plandaydı. Bu sene de durum aynı. Ve bir de çok farklı bir sanat olan tırnak süsleme sanatı var günümüzde. Bazen öyle tırnaklar görüyorum ki tuvaller, duvarlar bu kadar desenli ve renkli değil. Tırnaklar üzerine yapılan çeşitli semboller ve çizimler tırnaklara bambaşka bir hava katıyor. Kış aylarında yapacağınız süslemelerde renk çeşidini az tutmanızı öneririm. Özellikle siyah beyaz uyumunu tercih etmelisiniz. İlk önce beyaz ojeyle arkaplanı yaptığınızda üzerine siyahla çizgilerle şeritler yaparak uygularsanız. Şık giyindiğiniz davetlerde elleriniz çok dikkat çekecektir. Göz kamaştırmaya ellerinizden başlayın.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın