5 Cilt Bakım Ürünü

Genç, parlak, taze ve sağlıklı bir görünüm hayal değil. Sizler için tüm bu özellikleri içerisinde barındıran muhteşem ürünler seçtim…

CİLT BAKIMINIZDA SERAMİD ETKİSİ

Sadece Watsons mağazalarında satışa sunulan Target Pro by Watsons Essential serisi, cildinizin nemini ve esnekliğini artırmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan ‘Seramid’ bileşeni sayesinde ciltteki nemi yeniler, doğal bariyer görevini artırırken, kuruluğu ve dış tahrişi önlüyor. En gelişmiş cilt bakım teknikleri ile geliştirilen ve dermatolojik olarak test edilmiş olan Target Pro by Watsons serisi, üstün formülü ile cilt savunmasını destekleyerek çevresel stres, kuruluk, UV ışınları  gibi cilde zarar veren ve erken yaşlanmaya yol açan faktörlere meydan okumanıza yardımcı oluyor.

HASSAS CİLTLERE YATIŞTIRICI DOKUNUŞ

Cilt hassasiyeti; özellikle mevsim geçişlerinde ani hava değişimleri ile beraber ciltte kuruma, kızarıklık, yanma ve kaşıntı gibi problemler ile karşımıza çıkıyor. Yes to Yatıştırıcı Salatalık Serisi; hassas ciltlerin yaşadığı bu tarz problemleri, doğal salatalık özü ile gidermeye, minimum %95 doğal içeriklerden oluşan özel formülleri ile cildi sakinleştirmeye ve yatıştırmaya yardımcı oluyor. Serinin Salatalık Yatıştırıcı Micellar Temizleme Suyu; durulamaya gerek kalmadan makyajı temizliyor ve cildi ferahlatıyoe. Yatıştırıcı özelliği ile hassas ciltlerde günlük cilt bakımını sağlıyor.

KURUYAN CİLTLERE ARGAN YAĞI YARDIMI

Physicians Formula; Argan Wear Ultra Besleyici Argan Yağ; içerdiği %100 saf Argan yağı ile kış boyu soğuk havalarda nemini kaybenden ve kuruyan ciltlere özel bir bakım sunuyor. Etkili formülü ile cildi derinlemesine nemlendiriyor, cilt yapısını iyileştiriyor ve elastikiyetini artıyor.Yüz, saç ve tırnaklar içinde kullanılabiliyor.

NUXE NUXURIANCE ULTRA İLE ZAMANA KARŞI KOYUN

Beş büyük cilt yaşlanma belirtisine karşı savaşan zengin içerikli Nuxuriance Ultra Anti-Aging Vücut Kremi’nin en güncel yaşlanma karşıtı etkileri sayesinde vücudunuz yılların izlerine meydan okusun. NUXE’ün vücut için yepyeni bir gençleştirici bakım yeniliği sunduğu Nuxuriance Ultra Anti-Aging Vücut Kremi kadifemsi, yumuşak bir cilt hissi vadediyor. Yüz bakım serisinin devrim niteliğindeki teknolojisine sahip bu seri, Safran ve Begonvil Bi-Floral Hücreleri’nin konsantre doğal gücünü kullanarak olağanüstü bir sonuç sağlıyor. NUXE Laboratuvarı tarafından geliştirilen  Bi-Floral Hücreler, safrandan elde edilen moleküllerin begonvil hücrelerine enjekte edilmesiyle oluşturuluyor. Formülün uzun süreli bir etki sağlayabilmesi de bu hücreler sayesinde gerçekleşiyor. Hücre yenilenmesinin gerçekleştiği epidermisin temelini hedef alan bi-floral hücreler, buraya 12 saat boyunca nüfuz ederek epidermal hücrelerinin metabolizmasında uzun süreli etki sağlıyor. Nuxuriance Ultra teknolojisi, araştırmalara göre hücre yenilenmesini %34 oranında artırıyor.

CİLDİNİZİN DİNAMİĞİ YENİLENECEK

Lierac Laboratuvarları tarafından cilt sıkılaştırma ve enjeksiyon tekniğine dayanarak geliştirilen yeni Lift Integral serisi cildinizde sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor. Lift Integral, sarkma meydana gelen bölgelere sıkılığını, hacmini kaybeden bölgelere ise dolgunluğunu yeniden kazandırıyor. Özel aktif içeriklere sahip seride kullanılan maun ağacı ekstresi sarkma meydana gelen bölgelerde sıkılaştırma sağlarken mor lale ekstresi ise hacmini kaybeden bölgelere dolgunluk veriyor. Serideki bir diğer önemli aktif içerik olan 3’lü Hyalüronik Asit konsantresi ise yüzeyde ve derinde yaşlanma karşıtı etki sağlıyor. Lift Integral günlük cilt bakımı serisi içerisinde normal ve kuru ciltler için cilt dinamiğini yenileyen sıkılaştırıcı gündüz bakım kremi ve tüm cilt tipleri için gece bakım kremi yer alıyor. Göz çevresi ve göz kapakları için yeniden yapılandırıcı göz bakım serumu da serinin günlük bakım grubu içerisinde yer alıyor. Seri içerisinde yer alan ve yine tüm cilt tipleri için uygun sıkılaştırıcı bakım serumu destektekleyici bakım sağlarken, cilt dinamiğini yenileme özelliğine sahip sıkılaştırıcı maske ise cilde sedef özleri ile parlaklık verirken eşit tonda bir cilt sağlıyor.

CAUDALİE’DEN 30’LU YAŞLARA ÖZEL VINEACTIV SETİ

Yirmili yaşlarda yorgunluğun izlerini silmek için biraz dinlenmek yeterlidir, ancak otuzlu yaşlara gelindiğinde her gün çok iyi görünmek daha zor bir hal alır. 20 ve 33 yaşları arasında cildiniz esnekliğinin yaklaşık %10’unu kaybeder. Vineactiv enerji verici göz kremi yaşam tarzınızın getirdiği koşullara karşı özellikle hassasiyet gösteren yüzün bu bölgesine enerji ve yumuşaklık katıyor. Sabah ve akşam uygulandığında dış koşulların göz çevresi üzerindeki olumsuz etkilerini azaltıyor ve canlı bir görünüm katıyor. Burun ve dudak çevresindeki çizgiler için de kullanabilirsiniz.

 

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın