Samsung Yöneticileri Diz Çöktü!

Çin’de Samsung yerel distribütörleri için düzenlenen etkinlikte, yaklaşık yirmi yönetici hatalı Galaxy Note 7’ler için diz çökerek özür diledi. Bu ürünü için özür dileyen Samsung, kendisini yeni amiral gemisinde yer alacak özellik ile affettirmeye çalışacak.
 

samsung

Şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Güney Kore merkezli teknoloji devi, Samsung Galaxy S8’de ‘Optical Fingerprint Scanner’ isimli bir özelliğe yer verecek. Söz konusu özellik sayesinde cihaz, kullanıcının gözünü tarayarak açılabilecek. Başka bir deyişle kullanıcılar parmak izi taraması yerine göz teması ile telefonlarının kilidini açabilecek.
 

samsung

Samsung’un normal şartlarda bu özelliğe Galaxy S8’de yer vermeyi düşünmediğini belirten kaynaklar, bu planın Note 7’lerin geri çağırılması ile değiştirildiğini belirtiyor.
 

samsung

Peki Şubat ayında MWC’de (Mobile World Congress) tanıtılması beklenen Galaxy S8’in özellikleri neler? İşte sıkça dile getirilen iddialar…

Galaxy S8’de 4000 mAh batarya, 8 MP ön kamera, 16 MP arka kamera, 4096 x 2160 ekran çözünürlüğü, 5.2 inç ekran boyutu, 64 ve 128 GB 6 GB RAM hafıza ve Exynos serisi işlemci olacağı düşünülüyor. Fiyatının ise 850 dolar civarında olması bekleniyor.
 
 

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak