Türk-Osmanlı Mutfağının Asırlık Temsilcisi

Topkapı Sarayı Müzesi içinde 1969 yılından itibaren hizmet vermeye başlayan Konyalı Restoran; yurt içi ve yurt dışından birçok üst düzey devlet adamı, bürokrat, sanatçı ve misafirlerine Osmanlı – Türk mutfağının enfes lezzetlerini sunuyor. Lezzetli yemekleri ve muazzam servisi ile beğeni kazanan mekân, aynı zamanda Türk turizmine de büyük katkıda bulunuyor. Yüzyılı aşan işletmenin, güler yüzlü personelleri ile Türk turizminde bir marka olmuş tecrübelerini daha ileriye taşımayı hedefleyen çalışmaları da süratle devam ediyor.
 

konyalı restoranı

konyalı restoranı

Topkapı Sarayı’nın tarihi dokusu ve etkileyici atmosferi içinde yer alan restoran, misafirlerine aynı zamanda muhteşem bir manzara da sunuyor. Gerek asırlık mutfağı gerekse de manzarası ile yılların tecrübesine sahip mekân, aynı zamanda alanında birçok ödülün de sahibi.
 

konyalı restoranı

Salı günleri kapalı olan bu eşsiz Boğaz manzarasına sahip mekân, misafirlerine geleneksel Türk mutfağından çeşitli seçme lezzetlerinin yanında zengin bir de tatlı mönüsü sunuyor. Yemek servisi eşliğinde sundukları Osmanlı şerbeti ise tadı ile büyük beğeni topluyor. Gittiğiniz zaman özel tarifi ile birçok farklı lezzeti bir arada barındıran Osmanlı Saray Şerbetini tatmayı unutmayın…
 

konyalı restoranı

 

konyalı restoranı

 

konyalı restoranı

 

konyalı restoranı

 

konyalı restoranı

 

konyalı restoranı

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın