Kahverengi Rimel Kimlere Yakışır: Kahverengi Rimel Nasıl Sürülür?

Rimel göz makyajının tamamlayıcısı ve en önemli unsurudur. Siyah rimelden sıkıldıysanız ve farklı bir rimel kullanmak istiyorsanız o halde kahverengi rimel tam size göre. Kahverengi, bal ve ela göz rengine çokça yakışan kahverengi rimelle ilgi bütün ayrıntılar bu yazımızda. O halde hadi başlayalım.

Güzelleşmek her kadının hakkıdır. Makyaj ise kadınların kendini iyi hissetmesi ve güzel bir cilde sahip olunması için araç olarak kullanılır. Makyajın belirleyicisi konumunda göz makyajı vardır. Göz makyajını gösteren ise hacimli ve uzun kirpiklerdir. Dünya nüfusunun büyük çoğunluğunu kahverengi, ela ve bal rengi gözler oluşturur. Bu göz renklerine ise siyah rimelden daha çok kahverengi rimel yakışır.

Kahverengi rimel ile göz rengi daha çok açığa çıkacağından dolayı sıradan olan bir göz rengi farklı bir boyuta taşınacaktır. Kahverengi göz renkleri açık göz renklerine oranla daha etkileyici bakışlara sahiptir. Dolayısıyla kahverengi rimelle kahverengi gözler birbirinin tamamlayıcısıdır. Ancak bu tür renkli rimelleri sürerken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır.

kahverengi rimel kimlere yakışır
kahverengi rimel kimlere yakışır

Renkli Maskara Nasıl Sürülür?

  • Renkli rimeller diğer rimellere oranla daha çok topaklanma yapacağından dolayı daha önce kullanmış olduğunuz rimel fırçası ile kirpiklerinizi tarayarak topaklanmayı önleyebilirsiniz.
  • Renkli maskaralardan gözaltlarının iyi kapatılması gerekir.
  • Alt kirpiklere de maskara uygulandığı takdirde gözlerinize farklı bir hava katacaktır.
  • Renkli rimel kullanımında göz makyajınızın kalanın hafif tutulması önerilir. Aksi durumda yapay bir görüntü oluşturacaktır.
  • Rimel üzerindeki fazla ürünü maskara tüpünün kenarına doğru sıyrılması kirpiklerdeki topaklanmayı azaltacaktır.
  • Kirpik diplerinden başlanarak uçlarına doğru rimel sürülür. Kahverengi rimel alt kirpiklere çok yakışacağından dolayı alt kirpiklere sürülmesinde bir sakınca yoktur.
Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak