2020 Sokak Modası Pantolon Kombinleri

Pantolonlar Kış mevsiminde tüm sevimlilikleri ile karşımıza dikiliyor. Soğuk hava etkisi unut ve bir kenara bırak, bacakları kapat!

Yepyeni bir yıl yeni umutlarla beraber geldi ve yine konu yeni moda! Yenisinin ve eski olabilme potansiyelinin tartışmaya açık olduğu, her zaman zamansızlığı ile gündeme gelen pantolonlar kış aylarının soğuk etkisine karşı duvar örüyor. Bu duvar soğuklar arttıkça kalınlaşıyor ve sokak modasından ayaklara oradan da kışlık pantolon arayışı bacaklarımıza geçiyor.

İspanyol Paça Pantolon Kombinleri

ispanyol paça pantolon kombinleri
ispanyol paça pantolon kombinleri

70’ler akımı etkisini 2020 kış trendlerinde de gösteriyor. Geniş paçalar denim kumaşlarla şık, siyah rengin büründüğü eşofmandan bozma pantolonlar ise sportif bir tarzı destekliyor.

Kombin Önerisi: Siyah geniş ispanyol paça pantolonları spor parçalarla kombinleyerek ayağınızın rahatlığından ödün vermeyin. İspanyol kot pantolonları ise ayağınızı yerden kesen topuklu ayakkabılarla giyerek jean pantolonun ters köşe atağına izin verin.

Skinny Jean Pantolon Kombinleri

skinny jean pantolon kombinleri
skinny jean pantolon kombinleri

Dar pantolon modası geçmeyen parçalar arasına ismini çoktan kazıdı. Siyahın her daim bir adım önde olduğu ve son dönemde gri skinny jean pantolonların atağa geçtiği hiçbir gözden kaçmış olamaz. Kış modası 2020 trendlerinde karanlık yanları griye çalıyor.

Kombin önerisi: Tona ton kombinlerde artık biraz griye şans vermeli ve çabasız şık tarzınızla cool bir görünüm yakalamalısınız. Doğru parçalarla kombin oluşturursanız ofiste jean giymenin yollarına kestirmeden ulaşabilirsiniz.

Yüksek Bel Pantolon Kombinleri

yüksek bel pantolon kombinleri kışlık
yüksek bel pantolon kombinleri kışlık

Düşük bel kot pantolonlara artık öcü gibi bakmaya başladığımıza göre yüksek bel pantolon modası kendini her stil için sabit konuma geçiriyor. Takvim artık 2020 yılına işaret ediyor. ve pantolonların belleri yükseldikçe yükseliyor.

Kombin önerisi: Kısa ve geniş kazaklarla spor şıklık elde edilebilir. Crop oversized kazakların yanı sıra aksesuar ve ayakkabı seçimi ile sportif ve şıklık seviyesinde rahatlıkla denge sağlanabilir.

Klasik Pantolon Kombinleri

klasik pantolon kombinleri
klasik pantolon kombinleri

Klasik kesimdeki pantolonlar kış mevsiminin ciddiyetini arttırıyor. Bu ciddiyet renkli klasik pantolonlarla samimi bir duruşu da ortaya çıkarıyor. Monotonluktan vazgeçip daha enerjik stiller için renkli pantolonlara şans vermelisiniz.

Kombin öneresi: Hem biraz ciddi hem de sevimli duruş yakalamak için klasik kesimli pantolonları sportif parçalarla kullanabilirsiniz. Şişme ve kolej montları tercih edebilir, aynı anda farklı renklerle kombin oluşturabilirsiniz.

Kısa Paça Pantolon Kombinleri

kısa ispanyol paça pantolon kombinleri
kısa ispanyol paça pantolon kombinleri

Dondurucu soğuklarla karşı karşıya olmamıza rağmen sokak modası bir ters köşe daha yaptırıyor. Pantolon paçaları kısalıyor. Kış gelmesine rağmen kimse pantolonların yaz mevsimini anımsatan haline aldırmadan üşümeyi göze alıyor.

Kombin önerisi: Giymeyin ve giydirmeyin. Israrcı kesimin içinde iseniz de bundan ya vazgeçin ya da kısa botlarla tercih edin.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın