Boru Paça Pantolon Kimlere Yakışır: Boru Paça Pantolon Kombin

1980’lerde hayatımıza giren boru paça pantolon modeli günümüzde pek moda olmasa da çoğu kadın tarafından hala tercih edilmektedir. Bu modelin kesimi diz bölgesinde hafif genişleyip bilek kısmına doğru düz bir şekilde inen ve hatta bileği ve giyilen ayakkabının üst kısmını örten bir modeldir.

Günümüzde moda olmadığı halde kadınlar tarafından tercih edilmesinin sebebi rahat oluşu ve kolay kombinlenebilmesinden kaynaklanıyor aslında. Bu açıdan risksiz bir pantolon modeli.

Boru paça pantolon kimlere yakışır?

Boru paça pantolon modelini kimler tercih etmeli sorusuna gelecek olursak ; rahatına düşkün, giyim konusunda risk almayı sevmeyen tüm kadınlarımız tercih etmeli ve bu modeli her vücut tipine yakışan bir model olarak sınıflandırabiliriz. Özellikle bacak boyu kısa ve baldır bölgesinde fazlalıkları olduğunu düşünen kadınlar, modelin baldır kısmının genişliğinden kaynaklı fazlalıkları, olduğundan zayıf göstermeyi bu modelle çok rahat yakalayabilirler.

Yine basen ve baldır bölgesinde  fazlalıkları olduğunu düşünen kadınlar bu modelle hatta bu modelin yüksek bel boru paça pantolon kesimiyle hem basen hem baldırda ki fazlalıkları toparlayıp, zarif ve alımlı bir görüntüyü basit bir şekilde elde edebilirler.

Peki ya zayıf olduğunu düşünen kadınlarımız; onlar da bu modeli rahat bir şekilde kombinleyebilirler. Çünkü özellikle bacaklarının zayıflığını beğenmeyenler bu modelle o istemedikleri zayıflığı kapatabilme şanslarına sahip olurlar. Konunun başında bahsettiğimiz gibi boru paça pantolon modeli risksiz ve her vücut tipine uygundur;  zayıfı, kilolusu, genci, yaşlısı her kesimin korkmadan tercih edebileceği tek pantolon modeli olabilir kendisi.

Dar Paça Pantolon Kimlere Yakışır

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın