Çalışan Kadınlar İçin Saç Modelleri

Çalışan Bayanlar İçin Saç Modelleri

Kısa saçlara çiçek takmak ya da toka kullanmak şirin bir hava verebilir sizlere hanımlar. Biraz daha çocuksu daha geni bir görünüm. Ofis saçı modelleri arasında yanlardan farklı olarak uzun saçın çıkması şeklinde değişiklikler çalışan bayanların iş yerine giderken yaptığı saç modelleri arasında sıklıkla görülebilir hanımlar.

Kısa saç modelleri arasında arkası çok daha değişik sanki yuvarlak bir şekil verilerek önler yukarı doğru kalkan tasarımların oluşturduğu bayan saç modelleri de çalışan bayanların kullanımı için hem güzel bir görünüş için hem de uygunluk için gayet ideal modellerdendir çalışan bayanlara gidecek saç modelleri arasında.

Kadınlar için ofis saçı modelleri olarak çoğunlukla düşünülüp alışılmış olan bir tarafı uzun, bir tarafı kısa tasarımlar ile yapılan saçlar çok güzel durmaktadır hanımlar hem de zahmetsiz bir saç modelidir çalışan kadınlar için.

Kahkül saç modelleri ile kesilen saçlarda çalışan kadınları favori saç modelleri arasındadır hanımlar. Saçları kahkül modelinde kestirerek gerek serbest bırakmak gerekse arkadan sıkı bir atkuyruğu saç modeli ile şekil vermek çok uygun, güzel bir görünüş oluşturur çalışan bayanlar için hanımlar. Daha ciddi, profesyonel bir havaya sahip olmak isteyen çalışan bayanların saçlarında tercih ettiği saç modeli ise daha çok topuz modelleridir hanımlar. Gerek enseye yakın yapılan küçük topuz modelleri gerekse başın ortasında tam arkada yapılan sıkı topuz modelleri çalışanlar bayanlar için güzel saç modelleri arasında yer almakta hanımlar.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak