Çok Kuru Ciltler İçin En Doğru Bakım Nasıl Yapılmalıdır?

Her 5 Bebekten 1’inde Görülen Bir Cilt Problemi: Çok Kuru Cilt

Bebeklerde günden güne daha fazla karşılaşılan bir sorun olmaya başlayan cilt kuruluğu; cilt üzerinde görülen aşırı kuruluk, yer yer kaşınma ve kızarma belirtileriyle kendini göstermektedir. Aşırı cilt kuruluğu belirtileri olan bebeklerde, özel bir bakım desteği büyük önem taşır. Çok kuru cildi tespit edip düzenli bakım sağlandığında, belirtilerin oluşturduğu rahatsızlık hissi azalır, bebeğin hayat kalitesi artar.

Çok Kuru Ciltlere En Doğru Bakım Nasıl Yapılmalıdır?

  • Bebeğinizin oda ısısının sıcak olmamasına özen gösterin ve odanın nemlenmesini sağlayın
  • Bebeğinizin bulunduğu ortamı sık sık havalandırın
  • Pamuklu kıyafetler giydirin
  • Bebeğinizin banyo süresini olabildiğince kısa tutun ve sünger kullanmadan, nazik hareketlerle ovamadan yıkayın
  • Sabun, parfüm ve koruyucu içermeyen özel yıkama ürünlerini tercih edin
  • Her gün banyodan sonra uygun cilt bakımı ile vücudunu nemlendirin

Çok Kuru Ciltlerin Tüm İhtiyaçları İçin Mustela Uzmanlığı Hep Yanınızda

60 yılı aşkın süredir bebek cildi uzmanlığıyla ürünler geliştiren Mustela; çok kuru ciltler için sadece nemlendirme ritüelinin yeterli olamayacağının farkındalığıyla tüm banyo, bakım ve temizlenme ihtiyaçlarına özel Çok Kuru Ciltler Serisini sunmaktadır. Mustela Çok Kuru Ciltler Serisi, cildin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak formüle edilmiştir. Avokado Perseose® çok kuru cildi nemlendirirken, Ayçiçek Yağı Distillatı® çok kuru cildi besler ve rahatlatır. Mustela Çok Kuru Ciltler Serisinin doğumdan itibaren kullanıma uygun olduğu medikal gözlem altında yapılan araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın