İnstagram 2020 Sonbahar Elbise Modelleri

2 milyon takipçisi olan @dalalid, bu hafta omuzlarına aldığı kırmızı püsküllü şal ile bir fotoğraf paylaştı. Eğer bacaklarınız, dizinizin üstünde genişliyorsa kısa tuniklerin yerine diz altı, uzun tunikler tercih edin. Böylece illüzyon oluşturup bacaklarınızın yukarı doğru ince devam ettiği izlenimini verebilirsiniz. Gözlerinizi kapatıp @dalalid’in beyaz gömleğini diz altı hayal edin, bana hak vereceksiniz.

dalalid
 @dalalid

Genelde abayaları ile tanıdığımız @bbtlb, bu sefer spor – sokak stiliyle fotoğraf çektirmiş. Bir profil dolusu abaya fotoğrafından sonra nasıl iyi geldi anlatamam. Umarım arada bir böyle paylaşımlar yapar.

@bbtlb

İkinci çocuğuna hamile olan ve 34. haftasını geride bırakan @ascia_akf, yeni dekore ettirdiği çocuk odasını paylaştı. Çiçeksiz, böceksiz, kurdelesiz çocuk odası gördü ya bu gözler; artık ölsem de gam yemem. Elbisesi de mis gibi, çok rahat görünüyor.

ascia
@ascia_akf

@bsrayarar yine kimsenin deneyemeyeceği marjinal seçimleriyle karşımızda. Fabrikasyon ürün gibi muhafazakar kadınların bir örnek giyindiği bu zamanlarda @bsrayarar’ın paylaşımları ilaç gibi geliyor. Ama o terliklerle dışarı çıkmaya kalksam, annem beni ıslak sopayla döverdi herhalde.

bsrayarar
@bsrayarar

@senaseveer’in kemerini görmezden gelirsem kombinini çok beğendim. Saks mavisinin, kahverengi aksesuarlarla beraber kullanılmasını eskiden beri severim zaten. Özellikle ayakkabılarına bayıldım, gözümü alamıyorum.

senaseveer
@senaseveer

Bu yazıyı hazırlarken dedim ki içimden, “İnşallah @gonulkolatsusam bu hafta güzel şeyler paylaşmıştır da ben de överek yazarım.’’ Ama olmadı. O takım, o şişme yelek, Allahım hele o kolyeler. Neden hepsi bir arada, neden? Spor şıklık denilen bu değil. Çok büyük bir yanlış anlaşılma var.

gonulkolatsusam
@gonulkolatsusam

Geçen hafta küpe takan @rafidaaaaaaaah, bu hafta küpeleri ile vedalaşmış. Elbisesini kahverengi eşarp ile birleştirmesi hoş olmuş. Böyle volanlı kolları olan bir elbise hiç giymedim ama nedense görüntüsünü çok seviyorum. İnsanda, ellerini kaldırıp Kafkas dansı yapma isteği uyandırıyor.

rafidaaaaaaah
 @rafidaaaaaaaah

@rabiacaa, bu güzelim tuniği / ceketi neden böyle kombinlemiş anlam veremedim. Tuniğin önünü açık bıraktığında, şalının iki ucu da arkada olsaydı daha derli toplu görünürdü. Şalının tonu da hakiye uymuyor. Simsiyah parçalarla, kısa topuk botlarla kullansa iddialı, militer bir stil oluşturabilirdi.

rabiacaa
@rabiacaa

Geçtiğimiz hafta @ebru_gider, @kuaybegider imzalı parçaları birleştirip şahane bir fotoğrafla karşımıza çıkmıştı. İtiraf edin bu kombinin üzerine mürdüm örtecek bir sürü kişi var aramızda. Şal rengi öyle doğru ki, dikkati desenli şifon tunikten uzaklaştırmıyor. Karşıdaki insanda nereye bakacağını şaşırtan bir renk karmaşası oluşturmuyor. Bayıldım.

ebru gider
 @ebru_gider

Sosyal medya üzerinden satış yaparak sektöre giren ilk isimlerden @susutown, cesaret isteyen bir seçim yapmış. Prada ve Gucci’nin kış defilelerinde olduğu gibi ayakkabının içinden görünen renkli çoraplar, genel görüntüyü destekleyerek çok hoş duruyor. Ben de çok beğeniyorum. Fakat @susutown’un ayakkabısını bunun için uygun bulamadım. Siyah çoraplarla koyu gri, kışlık dokusu olan, yüksek topuklu bir sandalet tercih etse o zaman efsane görünebilirdi.

susutown
@susutown

Instagram fenomenlerinden @lifelongpercussion, geçtiğimiz hafta kendi adını taşıyan (Habiba Da Silva) şal markasını tanıttı. Muhafazakar bloggerın, bütün ten renklerinden ilham alarak ürettiği şallar, hem kadın hem erkekler için satışa sunuldu. Bana ten renklerinden çok dondurma renklerini anımsatıyor. Vanilyalı, karamelli, kakaolu… Açlık böyle bir şey herhalde.

@lifelongpercussion

@elifd0gan, bu hafta özgürlüğüne kavuşturmak için siyah çantasını seçmiş sanırım. “Gel.” demiş, “Bu hafta da seni gezdireyim dışarda.’’  İşin şakası bir yana @elifd0gan yine çok zarif, çok güzel. Bir çanta için harcamayalım şimdi.

elifd0gan
@elifd0gan

@rimelaskina gri, triko takım giydi bu hafta. Takım çok güzel, sıcacık görünüyor. Şal rengi de tamam. Ama gözümü ayakkabılardan alamıyorum. Simsiyah bakıyorlar bana aşağıdan.

rimelaskina
@rimelaskina

Dünya devlerinin belirlediği trendleri, renkleri, kumaşları önemsemeyen ve belli bir çizgisi, tarzı olmayan koleksiyonlarımız beni üzdüğü için böyle fotoğrafları görünce çok mutlu oluyorum. @tbkaraca, sezonun öne çıkan trendi maskülen bir ekose takım giymiş. Çok da yakışmış.

tbkaraca
@tbkaraca

@elifyakaristanbul kışın öne çıkan diğer trendi, kadifeyi kullanmış. Sizce de eşarp elbisenin üzerinde çok güzel durmamış mı? Yoksa ben @elifyakaristanbul’un güzelliğinden dolayı abartıyor muyum?

elif yakar istanbul
@elifyakaristanbul

@mademoisellememe Dubai’de düzenlenen FFWD’nin 2. gününde siyah, işlemeli bir takım giydi. Instagramda az sayıda takipçisi olsa da ben kendisini beğenerek takip ediyorum.

instagram stil
@mademoisellememe

@sallyashour eskiden tele siparişle alınan, yürürken haşur huşur sesler çıkaran eşofman takımını yeniden yorumladı herhalde. O ayakkabılara, ayakkabıdan fırlayan parmaklara bakmak bile istemiyorum. Demek ki neymiş? Chanel çanta takınca şık olunmuyormuş.

sallyashour
@sallyashour

@serogluuu’nun kombini ise neresinden tutsam elimde kalıyor. Ceketin modeli çok demode. Bir milyon tane detayı var. Kollarında farklı bir kumaş, bedende beyaz çiçekli parlak deri, altta çizgili ne olduğunu çözemediğim başka bir kumaş daha. Bol gri pantolon ve büyük çantayla eşleştirmek yetmiyormuş gibi içeride bir de asimetrik tunik var. Yok, daha fazla bakamayacağım.

serogluuu
@serogluuu

İşte stil sahibi bir insan. @kuaybegider, elinde tuttuğu kırmızı bomber ceketi ile sezonun trendlerinden, 90’ların kolej siluetini çoktan yakalamış görünüyor.

kuaybegider
@kuaybegider

Haftaya pazartesi yine aynı yerde, farklı stillerle görüşmek üzere.

Hazırlayan: @birsevde
Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın