İspanyol Paça Pantolon Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

İspanyol Paça Pantolon Altına Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Bir zamansız şıklık örneği ispanyol paça pantolonlar… 1970’li yılların moda ikonu ispanyol paça pantolonlar, yıllar geçse de yerini başka bir şeye bırakmayan nadir parçalardan.

Bu özel pantolonların en önemli durumu stil sahibi olmalarının dışında bacak boyunu uzun göstermesidir. Dize kadar dar dizden sonrası geniş olan bu pantolonlar kısa boylu kadınların rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir. Vücudu daha orantılı gösterdiği bir gerçektir. İspanyol paça tercih edildiğinde mutlaka boya dikkat edilmesi gerekir. Paça ne yerlere sürünecek kadar uzun ne de ayak görünecek kadar kısa olmalıdır.

İspanyol paça pantolonların altına ayakkabı seçmek aslında çok da zor değildir. Geçmiş yıllarda bu pantolonların altına platform topuklar tercih edilirken artık çok daha farklı kombinelenebilir hale geldi. Büyük platformlar, dolgu topuklar hatta stilettolar bile bu pantolonlar ile eşleştirilebiliyor. Spor ayakkabılarda tercih edilebilir ama bu kısa boylular için pek uygun olmayabilir. Boyu kısa olanlar tercihini mutlaka topukludan yana kullanmalıdır.

İspanyol paça kotlar platformlarla, uzun görünmek isteyenle blok topuklarla, şık görünmek isteyen ve bu şekilde kombin yapanlar stilettolarla, ilkbahar ve yaz aylarında giyenler topuklu sandaletlerle, kışın tercih edenler ise bootieler ile daha şık bir görünüm elde edebilirler.

Koyu Yeşil Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak