İşveren ve İş Arayan Bir Arada: Pariyer

İşverenlerin ve iş arayanların bir arada olduğu bir platform olan Pariyer, yarı zamanlı veya serbest çalışmak isteyenlerin talebine arz oluştururken işverenlerin de imdadına yetişiyor. Aynı anda biraradalık sunması ile Türkiye’de bir ilk özelliğine sahip oluyor.

Bireylerin boş zamanlarında yapabilecekleri işler ile kazanç sağlamasının  önünü açan Pariyer,  ülkemizde yüzde 9.5 olan yarı zamanlı çalışma oranını, Avrupa standartlarına yükseltmeye hazırlanıyor.

Son zamanların favori çalışma şekli olan yarı zamanlı çalışma ya da serbest çalışma stilini, genç, kadın ve engellilerin proje bazlı olarak istihdam edilebilmeleri planlanıyor.

www.pariyer.com,  İTÜ Çekirdek tarafından da destekleniyor. Kısa zaman içinde 7 bin 800’e yakın üyeye ulaşan www.pariyer.com, hızla yayılarak garsonluktan çocuk bakıcılığına, özel dersten gölge öğretmenliğe, mankenlikten tenis eğitmenliğine kadar uzanan pek çok farklı iş kolunda, yüzlerce seçenek sunuyor.

Meryem Bozkurt Sıtkı ve Mustafa Sıtkı tarafından kurulan, 7 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. www.pariyer.com, istihdam hayatının yarı zamanlı çalışan kaynağını; en hızlı ve etkin bir şekilde işverenlerle buluşturuyor.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak