Kahkül Saç Kesimi Kimlere Yakışır

Her sezon moda olan kahküllü saç modelleri, farklı kesimlerle hızlı ve etkileyici bir değişim imkanı sağlıyor. Katlı, simetrik, asimetrik kakül kesimlerinden yüzünüze ve tarzınıza en uygun olanı seçerek muhteşem görünebilirsiniz.

Kahkül Saç Kimlere Yakışır

Düz ve dalgalı saçların daha rahat kullandığı kahküllü saç modelleri kıvırcık saçlı bayanlar için zahmetli olabilir. Bakım ve özen isteyen kahküller, kıvırcık saçlarda doğru kesim ve doğru şekillendirme ile kullanılabilir. Özellikle asimetrik ve katlı kesimler kıvırcık ve dalgalı saçlar için daha uygundur. Düz saçlar simetrik, kaşların hemen üzerinde düz bir çizgi halinde duran kakülleri de rahat kullanabilir.

Yüz Şekline Göre Kahküllü Saç Modelleri

Kaküllü saç modellerinde yüz şekline göre kesim yapılması önemlidir. Özellikle alın bölgeniz genişse, daha yoğun bir kakül kullanabilirsiniz. Alnı dar olan bayanlar, kahkül kesiminizi daha geriden yaptırarak, yüzünüzün daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Köşeli yüz yapısına sahip olan bayanlar, katlı kahküller ile harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca burun yapınız kemikli ise, kahkül kullanarak yüzünüzün ifadesini yumuşatabilir, saçlarınızı ön plana çıkararak burnunuzun daha ufak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ünlülerin Kahküllü Saç Modelleri

Son dönemde, birçok ünlünün tercih ettiği asimetrik saç kesimlerini deneyerek, havalı ve modern bir görüntüye ulaşmanız çok kolay. Öncelikle, yüz şeklinize ve saç yapınıza en uygun modeli tespit etmeniz gerekiyor. Tabi ki bu konuda bir uzmandan da yardım alabilirsiniz. Unutmayın, tercihleriniz güzelliğinize güzellik katıyorsa, güzelliğinizi vurguluyorsa sizi mutlu eder. Yine de denemekten korkmayın. Değişim her halükarda iyidir. Sonuç sizi mutlu etmese bile, en azından ne yapmayacağınızı öğrenmiş olursunuz. Size en çok yakışan kaküllü saç modelini de bu sayede bulabilirsiniz.

Kahküllü saç modellerini kullanmak için saçınızın uzunluğunu istediğiniz boyda tercih edebilirsiniz. Kısa saçlara ayrı bir hava veren kahkül, uzun saçlı bayanlar içinde farklı bir tarz yaratıyor. Saçlarınızı at kuyruğu, topuz veya yarım toplu kullanıyorsunuz, kahkül ile bu görüntünüzü daha çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın