Kep Töreninde Ne Giyilir?

Her üniversitelinin hayalidir kep atmak. Ama artık lise mezuniyetlerinde de kep töreni düzenleniyor.  Mezuniyetler yaklaştıkça akıllarda tek bir soru oluyor: “Kep Töreninde Ne Giyilir?”

Okuldan mezun olmak, bir bölümü başarı ile tamamlamak kimin hayali değildi ki? Kimimiz yaşadık geçti o günleri, ancak kimimiz daha yeni tadacak bu heyecanları. İster liseyi bitiriyor ol, ister üniversiteyi, kep atmak bir başka güzel duygu. Bu töreni en güzel şekilde geçirmek herkesin de hakkı. Kep töreni kombini seçerken dikkat edilmesi gereken ufak noktalar da yok değil tabii ki. Örneğin; törenin gerçekleşeceği mekana uygun giyinmek çok önemli bir nokta. Mekanın çok sıradan olduğu bir törende abartılar kraliçesi olmayı istemezsiniz değil mi? “Kep töreni kıyafeti nasıl seçilir, nelere dikkat edilir” sizler için araştırdık.

Kep Töreninde Ne Giyilir?

Bu konuda kesin bir yargıya varmak doğru olmaz. Kep töreninde ne giyeceğinize karar verebilmek için tarzınızı yansıtan bir kıyafet tercih etmeniz gerekir. Aksi halde gecenin yıldızı olayım derken istemediğiniz bir görüntüye sahip olabilirsiniz. İlk olarak kep töreninde elbise mi, etek bluz mu yoksa başka bir kombin mi giymek istiyorsunuz ona karar vermelisiniz. Kararınız ne olursa olsun vücut tipinize göre giyinmeniz sizi bir adım daha önde tutacaktır. Bize göre vücuduna uygun giyinen her kadın diğerlerinden daha şıktır çünkü…

Kep Töreni Kıyafetleri tarzınıza göre değişir. İster elbise, ister ceket pantolon takım, ister şık bir elbise tercih edin, aksesuar, saç ve makyaj gibi ufak noktalara dikkat ederek gecenin en şık kızı olabilirsiniz. Kep töreninde çok abartılı olmaktan kaçınmakta fayda var. Daha sade parçalar ile daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Kep töreninizin gerçekleşeceği günün hava durumunu önceden bilmeniz de işinizi kolaylaştıracaktır. Havanın kapalı olduğu gün gerçekleşen bir törende beyazlar içinde olmak istemeyebilirsiniz.

Kep Töreni Kombinleri!

Hemen hemen her markadan tercih edilebilecek olan kep töreni elbiseleri var diyebiliriz. Burada önemli husus sizin nasıl bir kep töreni elbisesi tercih etmek istediğiniz. Bu konuda hiçbir fikri olmayanlara yol göstermesi açısından birkaç kep töreni kombini örneğini aşağıda paylaşıyoruz.

 

TrendyolMilla Bordo Püsküllü Elbise

Kep töreninde uzun elbise tercih etmek isteyenler Trendyolmilla’nın bu bordo püsküllü elbisesini satın alabilir. Bu elbise ile hem sade hem de şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Trendyolmilla Pudra Elbise

Trendyolmilla marka bu ışıltılı pudra rengi elbise, daha koyu renk teni olanlar için aranan renk ve model diyebiliriz. Abartıya kaçmadan şık olmanın yolu bu elbiseden geçer desek siz ne dersiniz?

Trendyolmilla Limon Sarısı Elbise

“Benim elbisemin rengi herkesten farklı olsun” diyenlerin tercihi limon sarısı bir elbise olabilir. Trendyolmilla’nın bu elbisesi herkesin içerisinden renginizle ayrışmanızı ve törenin yıldızı olmanızı sağlayabilir.

Trendyolmilla Kırmızı Fırfır Detaylı Elbise

“Ben klasiklerin kızıyım” diyenlere sezonun modası fırfır detaylı bir elbise öneriyoruz. Trendyolmilla’nın kırmızı fırfır detaylı bu elbisesi ile tercih edeceğiniz hafif bir makyaj ve saç sizi hem şık hem de gösterişli yapacaktır.

Tuvanam by Trendyol Beyaz Elbise

Her organizasyon için bir beyaz elbisesi olanlardansanız kep töreninde de bu beyaz elbiseyi giymek isteyeceksiniz. Zira beyaz hemen hemen hepimizin en favori renklerinden. Tuvanam by Trendyol marka bu beyaz elbise ile peri kızı gibi olacaksınız.

Tuvanam Siyah Dantel Elbise

“Beyaz değil de siyah severim” diyenler için de Tuvanam marka bu siyah elbiseyi uygun gördük. Hem cool, hem de şık görünmek için elbisenizi fotoğraftaki gibi bir küpeyle kombinleyebilirsiniz.

2019 Mezuniyet Elbiseleri yazımızda diğer modellere göz atabilirsiniz.

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın