Küçük Evler İçin Dekorasyon Fikirleri

Evinizdeki küçük bölgeler için doğru olarak dekorasyonunu yapmayı sizde istiyorsanız, sizler için hazırlamış olduğumuz tavsiyeleri dikkate alınız.

Her geçen gün gittikçe büyüme gören binalar içerisinde evlerimiz küçük görünümde olmaya başladı. Aslında evinizdeki bölgelerin küçük olmasından dolayı, pekte üzülmenize gerek yok. Çünkü küçük bölgelerin dekorasyonunu yapmak daha az zaman alıyor ve diğer yönden ise az masraf ediyorsunuz. Böylelikle dar bir eve sahip olan kadınların, kesinlikle endişeye kapılmadan evi için güzel bir dekorasyon oluşturabilir. Doğru dekore ettiğiniz zaman, daha geniş bölgeler bulunan evlere göre daha kullanışlı ve hoş görünümlü bir ev meydana getirebilirsiniz.

  • Öncelikle ev dekore edilirken, zemine kullanılacak olan mobilya malzemesini kesinlikle sıfır olarak tercih göstermeyin. Dar bir bölgelere sahip olan evlerinizde, hacimli mobilyalar kullanmak yerine küçük ebattaki mobilyaları kullanabilirsiniz.
  • Duvar boyasında ve mobilyalarda açık renk kullanılması odanın her zaman daha geniş görünmesini sağlar. Evinizin ısı alma durumuna göre, ihtiyacınız olmayan eşyalardan kurtulun.
  • Diğer önemli bir nokta ise aydınlatmalar. Evinizde mutlak suretle gün ışığından faydalanmanız gereklidir. Güneş ışığı evinizin soğuk havasını alacak, ayrıca nokta ışık kullanımı yapıldığı taktirde daha geniş mekanları elde etmenizi sağlayacaktır.
  • Son olarak evinizde canlı renkli çiçekler ile dekore ederek, daha ılımlı bir havayı evinizdeki görünme katmış olursunuz.
Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak