Mustela Anne Serisi’nin Yeni Ürünleri ile Tanıştınız mı?

Hamileliklerini ve doğumlarını en doğal şekilde geçirmek isteyen anneler, bu dönemlerde cilt bakımlarında da doğal ve güvenilir içerikli ürünleri tercih ediyorlar.  Bu tercihten yola çıkan Mustela, anneler için sunduğu çatlak serisi ürünlerini relanse etti.

Yeni Mustela Çatlak Ürünleri, ortalama %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşuyor. Ürünler içeriğindeki patentli Maracuja meyvesi sayesinde cildin esnekliğini korumaya ve arttırmaya yardımcı olurken 3lü etki sunuyor. Ürünler cildi korurken esnekliği arttırıyor ve aynı zamanda cildi güçlendiriyor.

MUSTELA ÇATLAK URUNLERI DIKEY
MUSTELA ÇATLAK URUNLERI DIKEY

Bebek bakımı anne karnında başladığı için tüm Mustela anne ürünlerinde şüpheli hiçbir madde bulunmuyor. Güvenlik ve etkinlik testleri dermatolojik olarak değerlendirilen ve rafa çıkmadan önce 450’den fazla testten geçen ürünler ayrıca bağımsız bir toksikoloji uzmanı tarafından onaylanıyor.

Annelerin farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak krem, yağ ve serum içeren yeni seri Nisan ayından itibaren eczanelerde yerini alacaktır.

Çatlak Kremi:199,90₺

Çatlak Yağı:129,90₺

Çatlak Serumu:174,90₺

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın