Palazzo Pantolon Kimlere Yakışır: Palazzo Pantolon Kombinleri

Palazzo Pantolon

1960’larda  Chanel’in moda sektörüne kazandırdığı palazzo pantolon modeli son yıllarda alışılmışın dışında kombinleriyle kadınların gündemine tekrardan bomba gibi düşmüş durumda.

Palazzo pantolonlar; kesim itibariyle pantolon etek modellerini andırsa da, giyiniş tarzıyla fark yaratıp, kadınlara pantolon eteklerden daha cool bir görünüm sağlamaktadır.

2019 modası oversize modası biliyorsunuz ki. Her şeyin dökümlü olanı hatta 2 kat büyük bedenmiş gibi üzerimizde durması makbul bu sene. Ceketler, kazaklar swetler, boyfriend pantolonlar hep bizim giysilerimiz değilmiş de sanki erkek arkadaşımızın ya da babamızın kıyafetlerini giymişiz gibi bir hava katan kıyafetler modası hakim oldu bu yıl. İşte palazzo pantolon modeli de yaz aylarının gelmesiyle 2019 pantolon modasına böylelikle hızlı bir giriş yapmış oldu.çünkü pallazo pantolonlar da inanılmaz dökümlü  ve geniş kesimlere sahip. kadınların moda sahibi bir görünüm kazanıp şık ve rahat olmasını amaçlayan palazzo pantolonlar bu yazın en trend modeli olma yolunda ilerliyor.peki palazzo pantolonlar kimlere yakışır gelin birlikte inceleyelim.

BENZER YAZIMIZ

Kargo Pantolon Kimlere Yakışır

Palazzo Pantolon Kimlere Yakışır?

Bu sene aykırılıklar çok moda olduğundan dolayı palazzo pantolon modelini çok farklı kombinleyerek şık ve trend bir görünüm elde edebilir bu nedenle herkes tarafında kullanılabilir ve güzel bir görünüm elde edilebilir. Özellikle tesettürlü kadınlarımızdan bahsetmek istiyorum. Çünkü bu model tam sizlere göre. Kesim itibariyle çok bol  ve uzun parçalar olduğu için hatları da belli etmeme özelliğine sahip palazzo pantolonları tercih ederek çok cool ve trend bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu ürün sizlere çok yakışacak.

Kombinlemelere geçecek olursak palazzo pantolon giyiminde dikkat etmemiz gereken ufak bir kaç nokta var gelin bunları inceleyelim.

Palazzo Pantolon Nasıl Kombinler ?

Kombinlemelerde dikkat edeceğimiz tek şey boyumuzun kısalığıdır. Çünkü modelin kesimi bol olduğundan bizleri olduğunda kısa gösterebilme özelliğe sahiptir. Eğer boyumuz kısaysa palazzo pantolonların kısa kesimlerinden uzak durmalıyız. Yüksek bel palazzo pantolon modellerini seçmeli ve pantolon boyu neredeyse yeri süpürecek kadar uzun ve geniş olmalıdır. Üzerinize seçeceğiniz t-shirtleri gömlekleri bol seçebilirsiniz ancak uzun olmamalı pontolonun yüksek bel olduğu görünür şekilde olmalı ki bacak boyunuz uzun dursun. Altına giyeceğimiz ayakkabıları iste topuklu hatta apartman topuklu ayakkabılar seçerek pantolonun yere değmesini engellemiş hem de daha uzun görünmüş oluruz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak