Şeyma Subaşı Gönderme Yaptı

Tartışmasız geride bıraktığımız yılın meşhur çiftlerinden biri Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı çiftiydi. Dünyayı gezmesi bir çok kişiyi özendirse de evliliği çok uzun sürmeyen Şeyma Subaşı, bu günlerde Acun Ilıcalı’yı kolay unuttuğu görülüyor.

Nitekim yeni sevgilisini gizlemeyen Şeyma Subaşı, yurt dışına çıktığı sırada Fransız DJ ile samimi görüntü verdi. Paylaşım sonrasında ise ikili arasında ilişki başladığı söyleniyor.

İlk Paylaşım Fransız Arkadaştan!

Şeyma Subaşı’nın Fransız DJ Guido Senia ile ilk görüntüleri aslında bahsettiğimiz ikiliden gelmedi. Bir gece birlikte eğlendikleri mekanda fotoğraf çektiren Şeyma Subaşı ve arkadaşları bu sırada ortamda bulunan arkadaşlarının profilinde paylaşılıyor. Fotoğraf daha sonra medyaya sızıyor.

İlişkinin başlangıcı ise bu şekilde medyaya yansıyor.

Bugün ise Şeyma Subaşı yeni bir story paylaşarak Acun Ilıcalı’ya göndermede bulunuyor. Bilindiği üzere Ilıcalı, Şeyma Subaşı’na yüklü bir ödemede bulunuyor.

Ayrılığın bedelini ödeyen Ilıcalı, bu görüntülerin ardından nasıl bir tavır takınacak veya kendi yeni aşkını medya ile paylaşacak mı bilinmiyor fakat en az geçtiğimiz yıl kadar 2019 yılında da bu isimlerden bahsedilecek gibi görünüyor.

Acun Ilıcalı şu sıralar Survivor 2019 projesi ile uğraşırken Subaşı ise işlettiği cafe ile ilgilenip arada bir yurt dışına çıkarak yaşamını sürdürüyor.

Yurt dışına çıkma sebebinin ise yeni sevgilisi olabileceği ihtimali üzerinde durulurken her ne kadar paylaşımlar ortaya çıksa da resmiyete dökülmüş bir bilgi bulunmuyor.

Sibel Yücel

Edebiyat, Sinem ve Tiyatro düşkünlüğü ile bilinen editörümüz Sibel Yücel, Kültür ve Sanat kategorisinde deneyimlerini paylaşırken Kültür ve Sanat Dünyasındaki gelişmeleri okuyucularımıza aktarır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak