Bilek Pantolon Kimlere Yakışır: Bilek Boy Pantolon Kimler Giymeli

Bilek Pantolon Kimler Giymeli

Bilek pantolon modeli tekrar moda haline geldi. Ancak kadınlar dikkat!  Çünkü bilek boy pantolonu kombinlemek ve fizik yapınıza uydurmak zor. Kombinlemede yapılacak olan en ufak hata sizi olduğunuzdan daha kısa ve kilolu göstermeye yeterde artar bile. Bu yüzden bilek pantolon model seçimleriniz , üstünüze giyeceğiniz bluz seçiminize ve ayakkabı modelinize çok dikkat etmeniz gerekmekte. Peki bilekte pantolon modeli nasıl kombinlenir? Bilek boy pantolonu kimler giymeli? gelin birlikte bu soruların cevaplarına bakalım.

Bilekte Pantolon Kimlere Yakışır?

Bilek boy pantolon modeli riskli bir modeldir. Ancak fiziğinize güveniyorsanız; uzun ince ve düzgün bacaklara ve narin bileklere sahipseniz bilekte pantolon tam size göre bir tercih diyebilirim. Bilek boy pantolonu kimler giymeli derseniz: fizik özgüveniniz yerinizde ve manken gibi bir vücuda sahipseniz, farklı model ve kombinlerle çok zarif olabilirsiniz.

İlla manken gibi vücuda sahip olmak mı gerek bu model için dediğinizi duyar gibiyim 🙂 tabiki de hayır. İşte o kısımda devreye vücut yapınızı bilip ona göre kombinlemek giriyor. Gelin bu konuyu biraz açalım sizlere.

Bilekte Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Bacak boyunuz uzun, ince ve narin bileklere sahipseniz işiniz çok kolay demiştik yazımızda, istediğiniz şekilde kombinleyip hem günlük hem de özel zamanlarda kullanabilirsiniz. Ancak bacak boyumuz kısa ise o zaman bilek boy pantolonun yüksek bel modellerini ve renk olarak ten renginize yakın yani nude renkleri tercih etmelisiniz ki bacak boyunuz olduğundan daha uzun görünsün. Ayrıca ayakkabı tercihinizi de topukludan yana kullanmalısınız. Özellikle bilek kısmında tokası olmayan modelleri seçmelisiniz ki bilekleriniz olduğundan kalın görünmesin.

Basenlerimizde sıkıntı olduğunu düşünüyorsak şayet o zaman da üstümüze giyeceğimiz bluzları dikkatli seçmeliyiz. Dar ve kısa modellerden kaçınıp daha salaş ürünleri tercih edebiliriz. Mesela; bol tunikler, kalçalarımızı kapatacak bol gömlekler yine dökümlü ve uzun trikoları seçip bilek boy pantolonumuzu kombinlemeliyiz. Bileklerimizin kalın olduğunu düşünüyorsak eğer o zaman da yine yüksek bel bilek pantolonu tercih edip ayakkabı modelimize dikkat etmemiz gerekmekte. Düz taban ayakkabılardan kaçınıp topuklu ama kaba apartman topuk gibi modellerden değil daha kibar bilekte tokası olmayan ince topuk ayakkabıları seçmeliyiz. Örnek olarak stillettoyu verebiliriz.

Havuç Pantolon Kimlere Yakışır gelin beraber inceleyelim.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak