“Çocuk ve Aile Fuarı” İçin Geri Sayım Başladı!

Almanya’nın saygın fuar şirketlerinden Messe Berlin’in Türkiye’de Goca Exhibitions ile stratejik ortak olarak gerçekleştireceği ilk Fuar olarak birçok ilkleri sahiplenen ‘Çocuk ve Aile Fuarı’, 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde Crown Plaza İstanbul Asia Kongre Merkezinde  gerçekleşecek.

‘Mutlu Çocuk=Mutlu Aile’ teması üzerine kurgulanan ve ana fikrinde bilinçli olmak vurgusu yer alan ‘Çocuk ve Aile Fuarı’nın İstanbul Anadolu yakasında yapılacak ilk ve tek çocuk ve aile fuarı olma özelliği, bu fuara ait İlklerden sadece birisi. Fuar olarak sahiplenen bir diğer ilk ise; Sosyal Sorumluluk bilinci ile Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) ile birlikte yürütülen toplumumuzda hızla gelişen işitme kaybı rahatsızlığına fuar kapsamında farkındalık yaratacak projelere yer veriyor olunması.  Fuarda gerek sergilenen ürünlerde gerekse fuar süresince yapılacak panellerde işlenecek konu başlıklarında ve tüm çocuk etkinliklerinde Bilinçli Olmak’  teması vurgulanıyor!

AİLELERE ÖZEL PANELLERDE ÖNEMLİ KONULAR

‘Çocuk ve Aile Fuarı’nda yapılacak panellerde aileler, çocuklarına dair en çok öğrenmek istedikleri ‘Okuma Kültürü ve Çocuk Kitapları Üzerinden Çocuklarla İletişim Kurmak’, ‘Çocuklarda Öfke Kontrolü ve Empati Geliştirme’, ‘Çocuklar için Güvenli Internet Kullanımı’ ve ‘Güçlü Çocuk Yetiştirmek’ gibi birbirinden önemli konular hakkında işin uzmanları tarafından bilgilendirilecek. Panellerde yeni anneler ve anne adayları da unutulmadı! ‘Doğum Sonrası Estetik Kaygılar; Ameliyatlı ve Ameliyatsız Çözümler’ ve ‘Hamilelikte Ayak Sağlığı ve Ayak Bakımı’ gibi annelere özel konular da uzmanlar tarafından açıklanacak.

ÇOCUKLAR HAYALLERİNİN SINIRLARINI ZORLAYACAK…

Çocuklar için “Dur!” “Hayır” ve “Dokunma!” yerine “Hadi!” “Dokun!” “Keşfet!” cümlelerinin kullanılacağı fuarın çocuk etkinlik alanında dört gün boyunca İyi Cüceler Çocuk Kitabevi moderatörlüğünde kurgulanacak birbirinden keyifli etkinlikler ile çocuklar özgürlüklerini doyasıya yaşayacaklar. Uluslararası masal anlatıcısı Şeyda Çevik ile gün boyu sürecek interaktif masal etkinliğine katılarak hayallerin sınırsızlığını deneyimleyecek, Hakan Sezgin tarafından yürütülecek Orff ve ritm etkinliği ile bol bol neşelenecek, Hayalbaz Tiyatro ile gölge oyunu ve meddah gösterileri ile anne babalarının çocukluğuna tanık olacakları anlar yaşayacaklar.  International Play Association Türkiye temsilciliğinin doğa ve çevre farkındalığı kazanmaları amacıyla ‘Çocuk ve Aile Fuarı’na özel kurguladığı doğa dostu oyunlarla da farklı deneyimler yaşayacaklar.

Tüm etkinliklerin ücretsiz olacağı fuar da çocuklar hayallerinin sınırlarını zorlarken, bu süreçte anne -babalar da fuar içerisindeki birbirinden önemli konu ve konukların olduğu seminerleri takip edebilirler ya da kendi ilgi alanları için keşfe çıkma fırsatını değerlendirebilirler. Eğitim, Sağlık, Teknoloji ve Beslenme konularındaki tüm yeni yaklaşımları takip eden ve çocukları için en iyisini uygulamaya çalışan tüm aileler, ajandanıza 21-24 Eylül tarihlerini kaydetmeyi unutmayın!

 

Aysha

Muhafazakar Moda ,Tesettürlü Bayan Kombinleri ,Kadın Sağlığı konulu aysha.com.tr sitesinin yöneticisidir.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

yazılım