Esmer Tenlilere Yakışan Saç Renkleri ve İsimleri

Esmerlere Hangi Saç Rengi Yakışır?

Ten rengine göre doğru saç rengini tutturmak çok zor bir seçimdir. Saç renginizle ten renginizin uyumlu olması giyiniş tarzınızla birlikte ortaya mükemmel sonuçlar çıkar. Etrafınızda ya da sosyal medyada gördüğünüz trend olan saç rengi teninizle uymuyorsa eğer sonuç hüsran olur. O yüzden ten renginizle uyumlu rengi seçmeniz sizin için daha doğru bir tercih olacaktır. Ayrıca seçeceğiniz saç rengini kıyafetlerinizle uyumunu da düşünmeniz gerekmektedir. Evet, ten renginize uymuştur belki de seçeceğiniz saç rengi ancak kıyafet tarzınızla alakasızsa bu bütünlüğü bozan bir unsur olacaktır. Kıyafet tarzını değiştirmek ha deyince olacak bir durumda olmadığı ve maddi açıdan sıkıntılı bir süreç olacağı için saçınızın rengini değiştirmek daha doğru bir hamle olacaktır.

Esmerlere Yakışacak Olan Saç Renkleri İsimleri

Bitter Çikolata Saç Rengi

bitter çikolata saç rengi
bitter çikolata saç rengi

Koyu tene koyu saç renginin uyumu kusursuz olabiliyor bu görünümle tam anlamıyla size esmer güzeli dedirttirecektir. Buğulu bir göz makyajıyla ve muntazam kıyafetlerle klas bir tarzınız olacak ve o imrenilen kişi siz olacaksınız. Bu saç rengini evde kendinizde boyayarak elde edebilirsiniz.

Buzlu Gri Saç Rengi

buzlu gri saç rengi
buzlu gri saç rengi

Gri tonları son zamanların tercih edilen rengi arasına girmiştir. Bu gri tonlarından buzlu gri aralarında en kıvamlı olan tondur. Esmer teninizle rahatlıkla uyum sağlayabileceğiniz bir renktir. İşinde başarılı bir kuaför tarafından yapılmasında fayda var evinizde bu rengi elde etmek isterken saçlarınızı çok yıpratma ihtimaliniz olabilir.

Fındık Kabuğu Saç Rengi

fındık kabuğu saç rengi
fındık kabuğu saç rengi

Fındık kabuğu saç rengi esmer teninize çok yakışacaktır. Tercihinizi koyu fındık kabuğu ya da açık fındık kabuğu olarak belirlemeniz gerekmektedir. Saçları kıvırcık olan esmerler için bu saç rengi ideal!

Gizli Gökkuşağı Saç Rengi

gizli gökkuşağı saç rengi
gizli gökkuşağı saç rengi

Saçlarınızda istediğiniz zaman koyuluk istediğiniz zaman renkli bir görünüm sergileme seçeneği olan bu renk birçok kişinin tercihi haline gelmiştir. Uzman kişiler tarafından yapıldığı takdirde mükemmel bir sonuç alacağınıza emin olun. Bu renk, saçlarınızın arka kısmına uygulanır ve bir parçasını topladığınızda renkli görüntü ortaya çıkmış olur. Saçlarınızın içindeki güzelliği ortaya çıkartma zamanı gelmiştir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın