Modası Geçmeyen Parça: Mom Jean Pantolonlar

Son birkaç sezondur nereye baksak bu trendi görür olduk! Bir zamanlar annelerimizin üzerinde gördüğümüz jean pantolonlar, moda dünyasının en iddialı ve en tarz parçalarından birisi oldu. Ancak dikkat, mom Jeanler trend oldukları kadar riskli parçalar da!

Mom jeanleri en doğru şekilde kullanma kılavuzu…

Beliniz belli olsun

Mom jean tercih ettiğinizde bluzunuzu mom jean pantolonunuzun içinize sokarak, vücudunuzun bel oyuntusunu belli edebilirsiniz. Bu sayede bacak boyunuz da daha uzun gözükecektir.

Koyu renk kuralı

Açık renk bir mom jean tercih etmek başlı başına bir riskken, koyu renk jeanler her zaman avantajdır.

Mom Jean Pantolon Kimlere Yakışır: Nasıl Kombinlenir

Nude ayakkabılar kurtarıcıdır!

Nude rengi ayakkabıların bacak boyunu uzatması moda dünyasının en bilinen kurallarından birisi. Siz de mom jean tercih ettiğinizde ayakkabı olarak nude rengi topuklulara şans verebilirsiniz.

Tam mevsimi: Uzun kabanlar

Mom jean pantolonunuz ile yaptığınız kombinde üzerinize alacağınız uzun bir kaban sayesinde hem kusurlarınız kapanacak hem de görüntünüz daha havalı bir hale gelecektir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak