Muhafazakar Tatilin Yeni Adresi: Alya Sierra Bodrum Villa

Muhafazakar camianın yaşam tarzına uygun ve korunaklı villa arayışı gün geçtikçe daha çok talep edilmeye başlandı. Bu dönemde hassasiyet sahibi aileler için Bodrum gibi tatil beldelerinde konaklamak ise pek mümkün olmuyordu. Son dönemde bu ihtiyaca yönelik girişimde bulunan isimlerden birisi de Alya Sierra Bodrum oldu. Alya Sierra Bodrum, İslami Villa adıyla en çok tercih edilen firmaların başında geliyor.

İslami Otel konseptiyle yola çıkan Alya Sierra Bodrum Villas, size tatil yaparken otel konforu sunuyor. Özel ve lüks konaklama imkanı sağlayan villalar, aileler için daha geniş alanda fırsatı vaat ediyor. Beklentileri en üst düzeyde karşılayan Alya Sierra Bodrum, muhafazakar kesimin tüm taleplerine cevap veriyor.

ALYA SİERRA’DA DÖRT MEVSİM TATİL!

Muhafazakar camianın ihtiyaçlarına cevap veren Alya Sierra Bodrum, ülke turizmine de katkı sağlıyor. Bodrum Torba’da yer alan 12 adet lüks villa ile Türk turizmine büyük katkı sağlıyor. Yatırım sahibi Elçi Tur Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır, ülkesine verdiği değeri şu sözlerle ifade etti: “Sektörde villa konseptli tatili geliştirmek adına çalışmalarımızı hızlandırdık ve muhafazakâr kesime yönelik yeni villalar açtık. Alya Sierra Villamız Türkiye’nin gözde tatil beldesi Bodrum Torba’da yer alıyor. Bu bölge dört mevsim huzurla tatil yapabileceğiniz yeşili içinde barındıran sakinliğin, konforun bulunduğu Ege’de seçkin bir lokasyon. Alya Sierra Bodrum Villa, 10 bin metrekare üzerine kurulmuş, 12 adet lüks villadan oluşmaktadır. Villalarımız; 3+1 ve 4+1 tipte olup keyifli ve lüks bir konfora sahiptir. Butik villa otelimiz yeşil yamaçlardan Torba koyuna bakmaktadır. Dilerseniz özel villanızın salon, oda, teras ya da havuz başından deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.”

KORUNAKLI VİLLA RAHATLIĞI…

Villalar ile ilgili akla gelen ilk soru ise komşu evler ile birbirlerini görüp görmediği. Alya Sierra Bodrum villaları birbirini görmeyecek biçimde dizayn edilmiş vaziyette. Sadece havuzlu olmasıyla değil aynı zamanda zengin peyzajı ve sosyal yaşam alanlarıyla da ön plana çıkıyor. Sadece Bodrum’da değil aynı zamanda Marmaris’te de hizmet veren Alya Sierra Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil beldelerinde hizmet vermeye devam ediyor. Elçi Tur muhafazakar müşterilerine Alya Piynar Villa, Alya Villa Butik, Alya Sierra Bodrum adıyla seçenekler sunuyor. Ayrıca online rezervasyon için www.islamiotel.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

“TÜRKLERDEN SONRA EN ÇOK ARAPLAR VE AVRUPALILAR GELİYOR”

İslami Tatil Vilları’nı Türkler’den sonra en çok Araplar’ın ve Avrupalılar’ın ziyaret etmesi ciddi bir turizm potansiyeli olduğunu gösteriyor. Başarır alkolsüz mekan ve İslami otellerin tanıtılmasında ve marketin çalışmasında NCT Medya Grubu Genel Müdür Necati Dayan’ın da katkısı olduğunu ifade etti.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın