Yaz Gelinlerine Tuay Karaca Dokunuşu

En unutulmaz günün en özel parçasıdır gelinlik. Belki düğününüz hayalinizdeki peri masalı diyarında olmayabilir ama size kraliçeler gibi hissettirecek bir gelinliğe sahip olmak hiç de imkânsız değil.

Heyecan duygusunun tavan yaptığı bu dönemde tatlı telaşlar kararsızlığa yol açabilir, tam olarak gelinliğinizin hangi model veya hangi desende olacağına karar veremeyebilirsiniz. Ama artık modellerin sayısı ve modern tasarım gelinlikler seçiminizi kolaylaştırıyor.

Beklentilerinize, zevkinize, bedeninize göre tamamen size özel tasarlanan gelinlikler ile Tuay Karaca’da kendi çizginizi oluşturabilirsiniz.

GÜZELLEŞMENİN KOLAY YOLU

2018 İlkbahar/Yaz gelinlik modelleri arasında A kesim ve prenses modelleri daha çok trend. Tuay Karaca 2018 Haute Couture koleksiyonunda yer alan 3 boyutlu çiçek deseni, tül detaylar ve ince işlenmiş taşlar göze çarpıyor. 2018 gelini olmak demek sadelik içinde bir o kadar da şık ve asil görünmek demek. Bu sadelik ve şıklığı aynı zamanda yakalamak gelinlik seçiminde sizi zorlayabilir. Bu yüzden kendi hayalinizdeki gelinliği özel tasarım ile gerçeğe dönüştürmek mümkün. Tüm bakışların üzerinize toplandığı günde doğru tercihi yapmak ve size yakışanı bulmak için Tuay Karaca özel tasarım gelinliklerinin çizgisi sizi doğru yola iletecek. Hayatınızın en anlamlı gününü unutulmaz kılmak için koleksiyondaki size en uygun modeli ilgili mağaza yetkilileri ile bulabilirsiniz. Seksenler modasından esinlenerek tasarlanan koleksiyonda 2018 gelinlik modellerinde kol tasarımları dikkat çekiyor. İspanyol, kabarık, dantel gibi detaylar Tuay Karaca yeni sezon gelinlerinin en şık ve modern parçalarının olmazsa olmazları arasına girecek.

FERAH KUMAŞLAR RAHAT GELİNLER

Düğün sezonun yoğun olduğu yaz aylarında gelinliğinizin tasarımı kadar sizi hafif hissettirecek gelinliği bulmanız da önemli.  Serin tutan ve terletmeyen gelinliği yakalamak ise bu döneme kadar neredeyse imkansızdı. Tuay Karaca’nın bu sezonda gelinlerine sunduğu ayrıcalıklardan biri de hayalinizdeki gelinliği mevsimine uygun istediğiniz kumaş ile hazırlanmasıdır.  Ismarlama gelinlik ile siz hayal edin Tuay Karaca’nın usta tasarımcı ekibi tasarlasın.

OUTLET MAĞAZASI İLE ABİYE ŞIKLIĞI

Nişantaşı, Fatih ve Ümraniye  mağazalarına randevu alarak en tatlı heyecanınızı profesyonel ellere teslim edebilirsiniz. Outlet mağazasında ise size eşlik edece nedimeleriniz için abiye elbiseleri deneme fırsatı bulacaksınız.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linkten web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Instagram hesabına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak