2020 Mezuniyet Elbiseleri!

Yazın geliyor oluşu aslında bir şeyi daha hatırlatıyor bizlere. Mezuniyet gecelerinin yaklaştığını… Siz de kendinize en uygun mezuniyet elbiseleri modellerini arıyorsanız bu yazıyı okuyun derim…

Genç bir kız olarak gerek liseyi bitiyor olun, gerekse üniversiteyi, çoktan mezuniyet gecesinin telaşına düşmüşsünüzdür. Kendinize en çok yakışacak olan mezuniyet elbisesi seçimi hiç de kolay olmayacak biliyoruz. Rengini beğendiğinizin modeli size uymayacak. Belki de her ikisi birden olacak ama mezuniyet gecesi konseptinize çok aykırı duracak.

Mezuniyet Elbiseleri modellerine göz atmadan önce yapacağınız ilk iş kendi bedeninizi tanımak olsun. Çünkü mankende görüp çok beğendiğiniz hayalinizdeki o elbise kendi fiziğinize uymayabilir. Bu da sizi gecenin yıldızı olmaktan alı koyar. Bunu hangimiz isteriz ki?

Hepimizin mezuniyet gecesinde parıl parıl, şıkır şıkır gözüküp ışıldamanın hayalinizi kurarız.  Biliyorsunuz mezuniyet elbiseleri markasına, modeline, rengine göre farklılık gösteriyor. Kendi fiziğinize yakışacak olan elbiseyi bulabilirseniz şanslısınız. Ancak dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da mezuniyet gecesinin gerçekleştiği mekanın konsepti ile elbisenizin modelinin ve tarzının uyup uymadığı…

Düşünün ki; bir elbise beğendiniz. Çok gösterişli, kabarık, bol pullu, taşlı. Ama mezuniyet geceniz bir kır mekanında gerçekleşecek. Sizce de kır mekanına çok abartılı durmaz  mısınız? Bizce hem mekan konseptine, hem kendi fiziğinize uygun olan elbiseyi seçmek sizi gecenin yıldızı olma yolunda bir adım daha ileri götürecektir.

Lise mezuniyetinde giyilebilecek mezuniyet elbiseleri ile üniversite mezuniyetinde tercih edilebilecek mezuniyet elbiseleri de birbirinden epey farklı olacaktır. Çünkü liseden mezun olan daha 18 yaşında bir kız ile, üniversiteyi tamamlamış hemen hemen 22-23 yaşını bitirmiş bir kızın giyeceği elbise aynı olamaz. Yaşınıza göre giyinmek de bu noktada sizi daha şık gösterecektir.

Mezuniyet Elbiseleri Modelleri 2020

TrendyolMilla Mor Mezuniyet Elbisesi

Bir gece giyilecek olan bir elbiseye bütün serveti yatırmak da çok doğru değil bence. Hem cebinize, hem zevkinize göre bir mezuniyet elbisesi arıyorsanız size güzel bir öneride bulunmak isterim: TrendyolMilla Party Koleksiyonu!

TrendyolMilla Lacivert Mezuniyet Elbisesi

Aslında TrendyolMilla mezuniyet elbiseleri hakkında hemen hemen hepimizin bir fikri var. Çünkü ürünler hem kaliteli, hem de daha uygun fiyatlı. Bu yüzden de oldukça talep görüyor. Aşağıda birkaç modeli size fikir olması açısından paylaşıyorum. Kim bilir mezuniyet elbisesi arayan birinin belki işine yarar…

Kapalı Mezuniyet Elbiseleri 2020

Hilal Oğuzkan Mezuniyet Elbisesi

Tabii ki mezun olacak muhafazakar kızlarımıza da fikir vermek isteriz. Kapalı Mezuniyet Elbiseleri arasında seçim yapmak daha zor olabilir. Bu hususta da önerebileceğimiz üç farklı marka bulunuyor. Bunlardan ilki; Hilal Oğuzkan. Özellikle özel tasarım kapalı abiye modelleri ile öne çıkan Hilal Oğuzkan’da her zevke hitap edecek kapalı mezuniyet elbiseleri bulmak mümkün. Sizler için fikir olması açısından Hilal Oğuzkan parçalarından aşağıda birkaç örnek bırakıyoruz.

Tesettür Mezuniyet Elbiseleri 2020

Nur Yamankaradeniz Mezuniyet Elbisesi

Tesettür abiye modelleri ile adından söz ettiren bir başka marka da Nur Yamankaradeniz. Birbirinden şık parçaları ile mezuniyet gecenize eşlik edecek Nur Yamankaradeniz abiye elbise modelleri…

Tesettür Mezuniyet Elbise Modelleri 2020

Tuğba Venn Mezuniyet Elbisesi

Muhafazakar abiye giyimin bir diğer öne çıkan markalarından Tuğba Venn’in şık parçaları da tesettür mezuniyet elbiseleri arasında yerini alıyor. Kendi vücut tipinize en çok uyanın hangisi olduğuna karar vererek mezuniyet gecenizde adeta bir peri kızı olabilirsiniz.

Kep Töreninde Ne giyilir? aradığınızı diğer mezuniyet elbisesi modellerinde bulabilirsiniz

Merve Akdoğan

İstanbul Üniversitesi Radyo TV bölümü mezunu olan Merve Akdoğan, web içerik editörüdür. Moda, Kadın, Stil, Güzellik, Seyahat/Gezi alanlarında içerikler üreten editörümüz, alanında uzman isimlerle röportajlar da yapmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak