Bol Paça Pantolon Kimlere Yakışır: Bol Pantolon Kombinleri

Bol Pantolon Modeli

Rahatlığıyla ön plana çıkan bol pantolonlar; günümüzde tekrar moda haline geldi. Yaz aylarının gelmesiyle de kadınlarımızın ilk tercihleri arasında. Peki bol pantolonlar bu kadar kadınların gözdesi haline geldi ama; bol paça pantolonlar kimlere yakışır? Bol paça pantolon kimler giymeli? gelin birlikte bu soruların cevaplarına bakalım.

Bol Paça Pantolon Kimlere Yakışır?

Aslına bakacak olursak tüm kadınlarımızın dolabında olmazsa olmaz modeli olmalı bol paça pantolon. Bol paça pantolon kime yakışır diye tartışmaya gerek yok; kombinlemeyi doğru yaptığımız sürece herkese yakışır ve herkes de şık görüntü ortaya çıkarabilir. Yeter ki vücut kusurlarımızın farkında olup kusur gibi değil de muhteşemmiş gibi bir görünüm sağlayalım.

Bol paça pantolon da doğru kombinlemeyi nasıl yapacağız? Bol paça pantolon üzerine ne giyilir? dediğinizi duyar gibiyim. O zaman gelin birlikte bol paça pantolon kombinlerine bakalım.

Öncelikle diğer pantolon modellerinde olduğu gibi bacak boyu, basen ve bel ölçülerimize dikkat etmeliyiz. Bacak boyu kısa olanlar için kombinlerimizle başlayım.

Bacak boyu kısa olan kadınlarımız bu modelin kesinlikle bilekte biten modellerini seçmemeliler. Bol paça pantolonun yüksek bel ve yere değecek kadar uzun modellerini tercih etmeli ve üzerine basen ve bel bölgemizde fazlalık yok ise seçecekleri dar kesim t-shirt, gömlek ve trikoları pantolonun iç kısmına sıkıştırmaları durumunda çok şık bir görünüm elde etmiş olurlar. Ancak altına giyilecek ayakkabı modellerine de dikkat etmeliler çünkü model neredeyse yeri süpürecek kadar uzun ve bol olduğu için genellikle topuklu ayakkabı modelleri tercih edilmelidir.

Bacak boyumuz uzun ancak basen ölçülerimizde fazlalık olduğunu düşünüyorsak işte o zaman bilekte biten bol paça pantolon modelini tercih edebilir ancak bunun yüksek bel olmasına önem vermeliyiz. Altına yine topuklu ayakkabı seçerek şık bir görünüm elde edebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Beyaz Pantolon Kimlere Yakışır

Bol pantolon kombinleri tesettür trendleri arasında da yerini bulmuştur. Tesettürlü kadınlarımızın da tereddüt etmeden kullanabileceği bol paça pantolon modeli vücut hatlarını belli etmediği için tesettür giyimde tereddüt etmeden kullanılabilme özelliği taşımaktadır.Tesettürlü kadınlarımız da üzerine bol gömlekler, bol ve uzun t-shirtler ve tuniklerle kullanabilir ve altına topuklu ayakkabılar tercih ederek çok güzel ve modern bir görüm elde edebilirler.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak