Kahküllü Saçlar İçin Bakım Önerileri

İşte kâküllü saçlar için birbirinden pratik saç bakım önerileri…

  • Eğer kâküllü bir saç modeliniz varsa şampuanınızın nemlendirme özelliğinin yüksek olmaması gerekir. Nemlendirme özelliği fazla olan şampuanlar, kâküllerinizin üstünde ağırlık oluşturur ve hacminin kaybolmasına neden olur.
  • Duştan sonra saçlarınızı kurutma makinesi ile kurutmaktan yana değilseniz bile kahkülleriniz için fön makinesinden yararlanmanız gerekecek. Duştan sonra güçlü bir fön makinesi ve fırça kullanarak kahküllerinizi kökten uca tarayarak, kahküllerinizin daha şekilli ve hacimli olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Kahküllerinize şekil verme zamanlaması önemlidir. Cilt bakımınızı yaparken, nemlendirici ya da güneş kremi sürdükten sonra ve cildinizin ürünü tamamen emdiğinden emin olduktan sonra kahküllerinize şekil verin.
  • Kahküllerinizin daha yoğun ve dolgun mu gözükmesini istiyorsunuz? Yapmanız gereken oldukça basit; kahküllerinizin saç diplerine kuru şampuan uygulayarak, parmaklarınızla uyguladığınız bu ürünü dağıtmak.
Av. Seher Tuba Çevik

Yerli ve yabancı birçok firmaya hukuk danışmanlığı yapan yazarımız Av. Seher Tuba Çevik, Aysha’da hukuk alanında yazılar yazmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın