Mom Jean Pantolon Tarzları ve Kombinleri

Mom jeanler, bu sezon da ortalığın tozunu dumana attıracak gibi!  Ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarında bize göz kırpan mom jean pantolonlar rahatlıkları ve tarz duruşları ile sokak modasının vazgeçilmez parçalarından birisi haline geldi. Peki, mom jean pantolonları tarz ve cool bir şekilde kombinlemek için hangi parçalara ihtiyacımız vardır? İşte her ortamda sizi kurtaracak olan mom jean kombinleri…

Spor ve Cool
Dışarı çıkarken ne giyeceğinizi bir türlü bilemediğiniz kriz anlarından bir tanesini mi yaşıyorsunuz? İşte imdadınıza yetişecek olan kombin: Mom jean ve basic bir tişört. En sevdiğiniz sneaker ayakkabılarınızı da işin içine dâhil ettiğinizde oldukça cool ve tarz bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

90’lara Geri Dönmeye Hazır Mısınız?
90’lı yılların tişört ve jean görüntüsüne gönderme yapmak istiyorsanız; mom jean ve tişört ikilisine gerek duyarsınız. 90’lı yılların görüntüsüne gönderme yapan bu tarz modern aksesuarlar ile günümüze uygun hale getirilebilir.

Mom Jean Pantolon Kimlere Yakışır: Nasıl Kombinlenir

Mom Jean Pantolonlar Hangi Ayakkabılarla Kombinlenir

Müzik Grupları Tişörtleri
Mom jean pantolonlarınızı en güzel şekilde kombinlemenin yolu en sevdiğiniz müzik grubunun tişörtlerini gün yüzüne çıkarmaktır.  Üstelik müzik gruplarının tişörtleri bu sezon oldukça moda!

Mom Jean Her Ayakkabı İle Güzel!
Mom jean pantolonlar her tarz ayakkabı modeline uyum sağlayabilen tarzı ile bilinir. Eğer ayakkabılarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız; paçalarını kıvırmanız yeterli olacaktır.

Gömlek İle Şık Olun!
Mom jean pantolonlar şık ve tarz bir görüntü için gömlekler ile kombinlenebilir. Beyaz bir gömlek, şık bir stiletto ve mom jean pantolon sizin en iyi görüntünüz olabilir.

 

Av. Seher Tuba Çevik

Yerli ve yabancı birçok firmaya hukuk danışmanlığı yapan yazarımız Av. Seher Tuba Çevik, Aysha’da hukuk alanında yazılar yazmaktadır.

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak