Mom Jean Pantolonlar Hangi Ayakkabılarla Kombinlenir?

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da oldukça trend olan mom jean modelleri, sokak modasının en popüler kombinlerine imza atıyor. Mom jeanler, doğru parçalar ile kombinlendiğinde hem cool hem de oldukça iddialı ve tarz bir görüntü sunabiliyor. Peki, mom jean ile hangi ayakkabılar tercih edilmelidir? İşte mom jean kombinlerine uygun ayakkabı modelleri…

Mom Jean Pantolon Altına Hangi Ayakkabı Giyilir

Mom Jean – Oxford Ayakkabılar

Geçtiğimiz sezonların kurtarıcı ayakkabı modellerinden birisi olan Oxford ayakkabılar, rahat kalıbı ile dikkat çeken momjean pantolonların altına çok yakışmakta.

Mom Jean – Topuklu Ayakkabılar

Eğer mom jean pantolonunuzu şık bir şekilde kombinlemek istiyorsanız işin içine topuklu ayakkabıları ya da bootieleri devreye koyabilirsiniz. Bu şekilde hem daha ince görünüp hem de bacak boyunuzu uzun gösterebilirsiniz.

Mom Jean – Sneaker Ayakkabılar

Rahatlığı, istediğiniz her kombine uyum sağlaması ve tarz görüntüsü ile son birkaç sezondur moda severlerin favori ayakkabı modellerinden birisi olan sneaker ayakkabılar, momjean pantolonlar ile oldukça güzel duruyor.

Mom Jean Pantolon Kimlere Yakışır: Nasıl Kombinlenir

Mom Jean – Spor Ayakkabılar

Rahatlığından ödün vermeyenlerin ilk tercihi olan spor ayakkabılar, momjean pantolonlar ile iyi bir ikili oluşturuyor. Siz de günlük bir kombinde, rahat bir hafta sonu planında bu ikiliyi tercih edebilirsiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak