The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzarasına sahip bu teras katındaki mekân 190 kişi oturma kapasitesine sahip. Menülerinde özellikle mevsimselliğin ön planda tutulduğu Raika’ da Anadolu sofra kültürünün en yerleşmiş köklerinden biri olan ‘paylaşma’ özel bir servis üslubuyla gelenlere sunuluyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinin mutfaklarındaki klasik lezzetlerin kendine has yorumuyla sunan Raika yıl içinde gerçekleştirdiği canlı müzik geceleriyle gelen misafirlerine eğlence ve müzik ziyafeti sunmaktadır. Değişik pişirme tekniklerine kadar Anadolu mutfağının tüm zenginliklerinden yararlanan restoranda değişik bir felsefeyle hazırladığı menülerinde, farklı lezzetlerde tazelik ve mevsimsel özellikli yemeklerle öne çıkıyor.
Raika’nın menüsü içinde yer alan bu farklı lezzetlerden bazıları; Mevsim Çorba, Zeytinyağlı Enginar, Domates Salatası, Karışık Yeşil Salata, Bademli Cacık, Keçi Peynirli Köz Biber, Lahmacun, Kalamar Tava, Patlıcan Ezme, Humus Tereyağlı Karides, Ekşili Yoğurtlu Sote Nohut, Levrek Külbastı (Kuzu Kulağı Salatası eşliğinde), Terbiyeli Kuzu Şiş, Geleneksel Köfte (Piyaz ile), Fırın Sütlaç, Kıtır Kadayıflı İrmik Helvası, Fırında Mevsim Meyveli Kaymaçina, Sorbe Çeşitleri..