K-Beauty ile 10 Adımda Kore Güzelliği!

Watsons, K- Beauty by Watsons ürünleri ve markası ile Koreli kadınların güzellik ritüellerini bizlere getiriyor…

Koreli kadınların cilt bakım ve güzellik ritüelleri herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Günümüzde de dünyanın dört bir yanındaki güzellik uzmanları ve meraklıları Korelilerin ipuçlarını yakından takip ediyor. Ülkemizin önemli kozmetik ve kişisel bakım markası Watsons da K- Beauty by Watsons ürünleri ve markası ile Koreli kadınların güzellik ritüellerini bizlere getiriyor. K- Beauty by Watsons’ın Watsons markalarının bu muhteşem ürünlerini ben denedim ve inanılmaz memnun kaldım. Şimdi sıra sizde!

  1. Adım: Önce Arındır
Pink by Pure Beauty Micellar Temizleme Suyu

Temizlik, cilt bakımının olmazsa olmazı… Cildi kirlerden arındırmak, korumak ve cilt tonundaki eşitsizlikleri ortadan kaldırmak için kullanabileceğiniz Pink by Pure Beauty Micellar Temizleme Suyu, Kore’ye özgü güzellik bileşenleri ve çiçek özlerinden oluşuyor. Bu muhteşem ürünü ayrıca gözeneklerinizin belirginliğini azaltmak için de kullanabilirsiniz.

  1. Adım: Gözeneklere Elveda
Scinic All Day Fine Pore Mint Paste

Kadınların en büyük cilt problemlerinin başında gözenekler geliyor. Scinic All Day Fine Pore Mint Paste ile gözenekler bir sorun olmaktan çıkıyor. Tüp şeklindeki ürünün yanında bulunan silikon fırçası kolay uygulama imkanı sağlarken, siyah nokta görünümlerini de azaltmaya yardımcı oluyor . Farkı görmek için ürünü sürüp kurutun ve daha sonra fırça yardımıyla maskeyi köpürtüp temizleyin.

  1. Adım: Gözenek Sıkılaştırıcı Maske
Scinic All Day Fine Pore Peeling

Bir cilt bakımının en önemli adımlarından biri elbette gözenek sıkılaştırıcı maske uygulamasıdır. Sonuçlarını kısa sürede fark edebileceğiniz Scinic All Day Fine Pore Peeling’i uygularken ise dikkat etmeniz gereken birkaç önemli nokta var. Ürünü göz ve çevresinden uzak tutmalı, sürdükten sonra 30 dakika kadar beklemeli ve son olarak kuruyan maskeyi yüzünüzden soyarak çıkarmalısınız. Cildinizdeki muhteşem farkı göreceksiniz!

  1. Adım: Tonik Farkı
Scinic Sparkling Pore Tonik

Pek çok kadının cilt bakım rutininde atladığı tonik uygulaması, aslında yüzümüze pek çok fayda sağlıyor. Scinic Sparkling Pore Tonik ile cildinizi hem nemlendirip hem de gözeneklerinizi sıkılaştırabilirsiniz. Ürün ayrıca cildinizi temizlemeye ve cilde yenilenmiş bir his vermeye yardımcı oluyor.

  1. Adım: Canlı Bir Cilt
Pure Beauty Serum

Pure Beauty Serum, formülünde cildinizi yeniden canlandırmaya ve parlaklığını korumaya yardımcı olan güçlü antioksidan içeriklerini barındırıyor. Bu şekilde cildimizi besleyip nemlendiriyor, yatıştırırken aynı zamanda yaşlanma belirtilerini de azaltmaya yardımcı oluyor.

  1. Adım: Yağlanmaya Karşı Serum
Collagen by Watsons Hydro Balance Serum

Yağlı bir cilt, özellikle fotoğraf çekimlerinde kadınların kabusu oluyor. Cildinizdeki yağlanma ve parlama sorunları için tercih edebileceğiniz Collagen by Watsons Hydro Balance Serum ile aynı zamanda ciltteki nem dengesini de sağlayabilirsiniz.

  1. Adım: Maskeye Şans Ver
SNP Panda Beyazlatıcı Maske

Cilt bakım rutininin belki de en eğlenceli adımı maske yapmak olabilir mi? Cevabınızın evet olduğunu duyar gibiyim… Panda desenli SNP Panda Beyazlatıcı Maske ile cildiniz donuk ve mat görüntüsüne veda edip eski aydınlık görüntüsünü geri kazanacak!

  1. Adım: Göz Çevrene İyi Bak
Pure Beauty Pomegranate Göz Çevresi Kremi

Yüzümüze gösterdiğimiz özeni göz çevremize de göstermeyi unutmuyoruz değil mi? Pure Beauty Pomegranate Göz Çevresi Kremi, yorgun görünümü ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda cilt tonunu eşitlemek ve nemlendirmek isteyenler için de muhteşem bir ürün.

  1. Adım: Derin Nemlendirme
Frudia Nemlendirici Krem

Uyguladığınız tüm cilt bakım ürünleri sonrası yapmanız gereken tek bir şey kalıyor: Nemlendirmek! Frudia Nemlendirici Krem kullananlar, yüzde 77 oranında yaban mersini özü içermekle birlikte jel kıvamında olan ürün, yapışkan bir his bırakmadan cildinizi nemlendirip daha canlı görünmesine yardımcı oluyor.

  1. Adım: Güneşe En Doğru Kalkan
Pure Beauty Silky Touch Güneş Kremi

Güneşin cildimiz üzerindeki olumsuz etkileri malum. Bu yüzden cilt bakımının diğer bir önemli noktasını güneş koruyucuları oluşturuyor. Pure Beauty Silky Touch Güneş Kremi, cildinizi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki LaraCare A200 ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olurken nem dengesini de kontrol altında tutup cildinizi nemlendirir ve yatıştırır. Çeşitli koruma faktörleri bulunan ürünün yapısı ise oldukça hafif ve ferahlatıcı…

Şimdi sıra sizde! Tüm ürünler için linki ziyaret edebilirsiniz!

Yeşim Uğur/Aysha Güzellik Editörü

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın