Kot Elbise Nasıl Giyilir: Kot Elbisenin Altına Ne Giyilir?

Elbiselerin bayanlar için yeri her zaman ayrıdır.

Hem zarafetin hem de rahatlığın simgesi olan elbiselerden her bayanın dolabında bazen onlarcasını bulmak, işte bu sebeplerden dolayı mümkün. Kimisi uzun elbiselerden hoşlanırken kimisi asimetrik kesim ya da mini elbise tercih etmek isteyebiliyor. Bu durumda hem tercihlere hem de ortam koşullarına göre onlarca farklı elbise modeline rastlamak mümkün oluyor. Ayrıca ister genç ister yaşlı olsun, her bayan için elbise giymek günlük hayatın bir parçası.

Kot Elbise Altına Ne Giyilir?

Ancak elbiseleri günlük hayatın parçası yapan en önemli sebeplerden bir tanesi de doğru kumaş kullanımı. Yakmayan, nefes alan, aynı zamanda rahat hareket etmeye elverişli kumaş ve tasarımlar, diğer tüm kıyafetlerde olduğu gibi elbiseler için de büyük önem taşıyor.
Uzun yıllardır hem bayanların hem de erkeklerin kullandığı kot kıyafetler, elbiselerde de kendisini gösteriyor. Kot elbise modelleri her zaman bayanların ilgisini çekebilme özelliğine sahip. Kot kumaş aynı anda hem rahat hareket etme, hem daha genç ve dinamik görünme, hem de vücut ısısını doğal düzeyde tutma gibi özelliklere sahip olduğundan, özellikle günlük elbiseler için adeta vazgeçilmez durumda.

Kot elbise dendiğinde akla onlarca farklı model geliyor. En rahat ve kullanışlı modellerin başında üst kısmı bahçıvan kesim, alt kısmı ise diz üstüne kadar uzanan salaş tasarımlar var. İki yandan ve arkadan cepli olan bu tarz kot elbiseler oldukça konforlu ve şık. Bunun yanı sıra askılı ya da straplez ve aynı zamanda mini kot elbiseler de sıcak yaz aylarının en sevilen elbise modelleri arasında yer alıyor. Daha sade ve kapalı giyinmeyi seven bayanlar içinse uzun, ince kot kumaşla tasarlanmış, bol düğmeli ve yine salaş kot elbiseler hem kısa hem de uzun kollu tasarımlarla tercih sebebi oluyor.

Kot Elbise İle Nasıl Ayakkabı Giyilir?

Kot elbisenin altına yüksek topuk, platform topuk ve spor ayakkabılar ile kombin yapılabilir.

Kot Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Bayanların en çok tercih ettiği kot elbise altına beyaz spor spor ayakkabılardır. Hem şık hem de cool bir görünüm kazandırır.

Kot Elbisenin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Mümkün olduğunca çorap giymemeye çalışın. Eğer kot elbisenin altına çorap giyecekseniz de ten renginde bir çorabı tercih etmelisiniz.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak