Mor Elbisenin Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilmeli?

mor elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir
mor elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir

Mor Elbise Hangi Renk Ayakkabı İle Kombinlenir?

Zenginliğin ve kraliyetin simgesi olan asalet sahibi bir renktir mor. Doğada da lavantalarda, leylaklarda, menekşelerde, orkidelerde asaletiyle yer alan karakterli mor rengi biz kadınlar elbise tercihlerimizde zevkle kullanıyoruz. Mor renk elbiseleri tercih ettiğinizde ne renk ayakkabılar kullanmamız gerektiğine gelin beraber bakalım.

Mor renk elbiselerinizi lila renk bir ayakkabı ile kombinleyerek oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine tercih ettiğiniz mor renginin biraz daha açık ya da koyu tonlarında bir ayakkabı tercih ederek ton sür ton şıklığı yakalayabilirsiniz. Böyle bir kombin sizi ışıldatacaktır ve size kendinizi adeta bir çiçek gibi hissettirecektir.

Eğer sarı renk tonlarında ya da gold tonlarda bir ayakkabı tercih ederseniz asil bir renge sahip olan mor elbisenizle asaletiniz ve şıklığınız üst seviyelere çıkacaktır. Çok açık tonda bir sarı renk seçmemeye dikkat etmelisiniz. Gri ve gümüş tonlarda seçeceğiniz ayakkabıları gece ve gündüz davetlerde tercih edebilirsiniz.

mor elbise kombinleri
mor elbise kombinleri

Mor Elbise Nasıl Kombinlenir?

Beyaz ve ekru tonlarında bir ayakkabı tercih ettiğinizde mor renk elbisenize ışık katmış olacaksınız. Beyaz ve ekru tonları kombininizi tamamlayacaktır. Siyah renk bir ayakkabı da tercih edilebilir. Siyahın ağırlığı ve asaleti mor renk ile birleşince oldukça etkili ve ağır bir görünüm elde edebilirsiniz. Nude tonlarda tercih edeceğiniz bir ayakkabı ise size ekstra bir hava katacaktır.

mor elbise altına hangi renk ayakakbı giyilmeli
mor elbise altına hangi renk ayakakbı giyilmeli

Daha renkli bir kombin yapmak isterseniz turuncu renk bir ayakkabıyı da tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz açık pembe tonlardaki bir ayakkabı ile de mor elbisenizi tamamlayabilir ve aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz. Çok koyu olmamak şartıyla yeşil tonlarda bir ayakkabı ile de görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

İLGİNİZ ÇEKEBİLİR

Mor Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı Elbisenin Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Siyah Elbisenin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak