Ünlülerin Sivilcelerini Gizleme Yolları ve Teknikleri

İşte ünlülerin sivilcelerini gizleme yolları, Sivilce fazlalığının güzelliği gölgelediğinin düşünüldüğü bir dönemde ünlülerin sivilcelerinin çıkmadığına hiç dikkat ettiniz mi? Bu insanlar sürekli bebek cildine sahip gibi görünmeyi nasıl başarıyorlar?

Bu konuyu sizler için araştırdık. İşte ünlülerin sivilcelerini gizleme yolları. Sivilceleri gizleme yolları doğrudan makyajdan geçiyor. Doğru makyaj teknikleri ve doğru malzemeler sayesinde kusursuz görünüme kavuşan ünlüler, bu insanların sivilcesi çıkmıyor mu acaba diye düşündürüyor sizleri. Siz de doğru tekniklerle cildinizdeki sivilcelerden kurtulabilirsiniz.

Sivilceleri Gizlemenin Yolları

Bunun için yapmanız gereken şey basit. Sivilceli bölgenin etrafına gölgeli makyaj uygulayarak bu bölgeyi karartın ve dikkati diğer noktalara çekin. Bunun için farklı tonlarda fondöten ve kapatıcılara ihtiyacınız olacaktır. Yüz hatlarınıza paralel olarak fondöteninizi karıştırarak uygulayın.

Cildinizin kuru olmamasına özen gösterin çünkü kuru ciltte makyaj uygulaması zor olacaktır ve soyulmalar görülecektir. Daha sonra üzerine pudranızı uygulayın ve istediğiniz allığı doğru teknikler ile uygulayın. Gözlerinize katacağınız ışıltı ve buğulu makyaj ile dikkati yüzünüzde doğrudan gözlerinize çekip, diğer bölgeleri arka plana atabilirsiniz.

Ünlülerin Makyaj Sırları: Kusurlarını Gizleyen Makyaj Tekniği

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak