2020 Ombre Saç Fiyatları Ne Kadar?

Ombre Nedir?

Ombre Fransızcada gölge anlamına gelmektedir. Dilimize buradan girmiş bir sözcüktür. Ombre uygulaması saç uçlarının diğer bölgelere göre daha açık renkte boyanma işlemidir. Yani saçın  koyu başlayan dipten açığa doğru gitmesidir. Son zamanlarda trend haline gelen bu ombre uygulamasını hem evde kendiniz yapabilir hem de kuaförünüzde yaptırabilirsiniz. Evde yapacağınız bu uygulamada elinizin bu konulara yatkın olması gerekmektedir. Aksi takdirde kötü sonuçlar alma ihtimaliniz doğabilir. Bu yüzden işini iyi bilen bir kuaförde bunu yaptırmak daha iyi bir alternatif. Bu yazımızda bu uygulamayı kuaförde yaptırmayı tercih edecek kadınlar için ombre saç fiyatlarını araştırdık.

2020 Ombre saç fiyatlarından önce hangi kuaför salonunu tercih etmeniz gerektiğini karar vermelisiniz. Fiyat önemli bir kriter ancak sırf fiyatı uygun diye o kuaför salonunu tercih etmek saçınızdan vazgeçmek anlamına da gelebilir. Ya da tam tersi olarak sırf fiyatı yüksek diye harika bir performans alacağınız anlamına gelmez. O yüzden kuaför salonuna gitmeden önce kuaförün önceden yaptığı saç modellerini bakmalı. Bu sektörde kaç yıllık bir kuaför olduğunu soruşturmalı. Giden müşterilerin memnuniyeti ve kullandıkları malzemelerin kalitesi de önemli faktörler arasındadır. Ayrıca kuaförün size önerilerde bulunması istediğiniz saç renginin teninize gidip gitmeyeceğini konuşması da önemlidir bu faktörler işini hem bildiğini ve sadece parası için yapmadığını gösterir. Bu soruların cevapları eğer sizi tatmin ettiyse bunlardan sonra fiyat analizi yapmalısınız.

2019 ombre saç fiyatları ne kadar
2020 ombre saç fiyatları ne kadar

Ombre Saç Fiyatları 2020

Ombre saç fiyatlarının sabit bir değeri yoktur. Fiyatları değiştiren etmenler;

  • Saçın uzunluk, kısalık ve kalınlığı
  • Kuaförün kullandığı malzemelerin markası
  • Kuaförün bulunduğu il ve semti
  • Kuaförün hizmet kalitesi ve ilgi alakası

Ombre uygulaması fiyatlandırmasını kısa ve uzun saç için ayırmak daha doğrudur.

İstanbul’da Ombre Fiyatları Ne Kadar?

Kısa saç ortalama 250-350 TL iken uzun saç ortalama 450-900 TL

Ankara’da Ombre Fiyatları Ne Kadar?

Kısa saç ortalama 250-300 TL iken uzun saç ortalama 450-600 TL

İzmir’de Ombre Fiyatları Ne Kadar?

Kısa saç ortalama 250-350 TL iken uzun saç ortalama 450-700 TL

Antalya’da Ombre Fiyatları Ne Kadar?

Kısa saç ortalama 300-400 TL ilen uzun saç ortalama 400-700 TL

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın