Ombre Saç Evde Nasıl Yapılır: Gereken Malzemeler Neler

Merhaba Sevgili Hanımlar Yeni saç trendi ombreyi hepimiz duyduk, dizilerdeki oyuncularda karşılaştık ya da kuaförümüzde mutlaka gözümüze çarptı. Son günlerin önemli bir saç değişimi olan ombre yapımından bahsedeceğiz sizlere.

Ombre Nasıl Yapılır

Ombre işleminin nasıl yapıldığını ve evde kendi kendimize de uygulayabileceğimizi sizlere aktarmak istiyorum. Öncelikle saçınıza ombre uygulanacaksa ilk adım olarak saçınızı yıkamamalısınız. Saçınız bir gün bekletilmiş ve kendi doğal yağını salgılasın. Böylelikle saçınızın yıpranmasını önlemiş olacaksınız.

Ombre İşlemi İçin Gereken Malzemeler

Elinizde bulunması gereken malzemeleri şöyle sıralayabilirim. Alüminyum folyo, piyasada satılan ombre saç boyası ya da saç açıcı, saç boyası fırçası, tarak, birkaç tane toka.

Ombre Evde Nasıl Yapılır

  • İlk önce boya karışımını elde edin, saçınızı tarayın ve tutamlara ayırın. Saçınızın uzunluğuna göre ayıracağınız parçaları tokalarla tutturun.
  • Ayırdığınız tutamlara saçınızın 15-20 cm yukarısına dokunmadan tek tek uç kısımlara uygulayın.
  • Alüminyum folyolarla sarın. Maksimum 30 dakika bekletmeniz gerekiyor. Aksi halde saçınızın rengi tahmin etmediğiniz bir renk olabilir ve saçınızda yıpranmalar meydana gelebilir.
  • 25 dakika sonra alüminyum folyoyu açıp saçınızın renk tonunu kontrol edin. Yarım saat bitiminde saçınızı yıkayabilirsiniz.
  • Saçınızı yıkayıp kuruttuktan sonra elde edeceğiniz sonuç bambaşka olacak ve saçlarınıza ışıltılar yerleştiğini göreceksiniz.

Yenilenmiş saçlarınız artık güneş ışığını daha güzel karşılayacak ve yüzünüzdeki ışıltı daha da arttığını fark edeceksiniz.. Bu işte genç kızlarımızın eline kimse su dökemeyecektir buna eminim. Ama sevgili bayanlar sizlere verdiğim bu tüyolarla sizde evde Ombre saç yapabilirisiniz.

2019 Ankara Ombre Saç Fiyatları Ne Kadar öğrenmek için sayfamızı ziyaret edin!

Ombre Saç Denemeye değer ne dersiniz?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın