Siyah Saçlar İçin Ombre Önerileri Nelerdir: Ombre Nasıl Yapılır?

Saçlarda doğal ve ışıltılı bir görünüm yaratmak hepimizin isteği. Açık renkli saçlarda bunu başarmak daha kolay gibi gözükebilir ancak koyu saçlara sahip kişilerde bu modaya rahatlıkla uyabilir.

Siyah Saça Ombre Nasıl Yapılır?

Ombre uygulaması saçı yıpratmadan, tamamını boyamadan gerçekleştirebileceğiniz işlemdir. Saçların diplerine nazaran uçların daha açık tonlara boyama işlemidir. Saçınızın ucunu açtırdıktan sonra istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Kullanılan açıcıların kaliteli olmasına dikkat ediniz. Saçınızı yakma ya da yıpratma ihtimali çok yüksek. Bu konuda uzman olan kişilerin saçınıza bu uygulamayı yapması lazım. Bu işlemde kuaföre gitmeden önce kuaförün önceki yaptığı modellere bakmaya özen gösterin. Eğer evde ombre saç uygulamasını kendiniz yapacaksanız aşamaları doğru uygulamalı ve kaliteli ürünler tercih etmelisiniz.

Herkesin aklındaki soru da siyah saça ombre yakışır mı? Elbette yakışır. Hatta saç tabanının koyu olmasından ötürü uçlara uygulanan renkler daha belirgin gözükeceği için ombre uygulaması için daha uygun diyebiliriz. Saç uçlarına pembe, kırmızı, mavi, kızıl, kahverengi ve gri gibi tonları kullanabiliriz. Yani renk yelpazemiz oldukça geniş. Gelin şimdi siyah saçlara yakışan ombre tonlarına bakalım;

Siyah Saçlara Kızıl Ombre

siyah saçlar için kızıl ombre modeli
siyah saçlar için kızıl ombre modeli

Siyah saçlara kızıl ombre uygulaması kadınlar arasında oldukça yaygın bir modeldir. Bu uygulama hiç bitmeyeceğe benziyor. Eğer kendinde bu renkleri seviyorsan ve bu saç rengi tarzınla uyumluysa tercih etmen gereken model budur. Bu saç rengiyle etrafta çok dikkat çekeceksin ve beğenileceksin bizden söylemesi 😊

Siyah Saçlara Gri Ombre

siyah saçlar için gri ombre modeli
siyah saçlar için gri ombre modeli

Son zamanlarda ombreli saçlarda en çok gördüğümüz gri ombre modelidir. Grinin siyahla uyumu hem çok güzel hem de başarılı bir şekilde yapılmış ombrelerde mükemmel uyumu sergiliyor. Bu ombre uygulamasını bazıları griyi sadece uçlara tercih edenler bazıları ise dipten uçlara doğru full ombre yaptırırlar. Tercihinize ve kullanma şeklinize göre bunu belirleyebilirsiniz.

Siyah Saçlara Sarı Ombre

siyah saçlar için sarı ombre modeli
siyah saçlar için sarı ombre modeli

Koyu saça açık renk uygulaması daha belirgin saçların ortaya çıkmasını sağlıyor. Siyah saçta açık ya da daha koyu bir sarı tercih edebilirsiniz.

Siyah Saçlar Mavi Ombre

siyah saçlar için mavi ombre modeli
siyah saçlar için mavi ombre modeli

Mavi renk saçlarınıza renk kattığı gibi hayatınıza da renk katacaktır. Kısa ve uzun saça da uygundur. 2019 İzmir Ombre Saç Fiyatları Ne Kadar öğrenmek için tıklayın!

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın