Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Kızıl saç renkleri tüm zamanlarda popülerliğini korumuş renklerdendir. Oldukça canlı, göz alıcı ve kullanımı cesaret isteyen bu tonlar artan renk skalasıyla değişik cilt tonlarına sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Önemli olan doğru tonu seçmektir. Normalde kızıl renk herkese yakışacak bir renk olmasa da doğru tonun seçilmesiyle kullanım imkanı genişlemektedir.

Kızıl Saç Rengi Kime Yakışır

Kızıl saç renklerinin bir hayli akıcı olması sebebiyle korunması zordur. Bu sebeple kullanacak olan kişilerin saç bakımına da renk seçimi kadar özen göstermesi gerekmektedir. Aksi halde elde edilen ilk renk korunamayıp istenmeyen renklere dönüşebilir.

Kumral dore saç rengi kimlere yakışır?

Gelin hangi kızıl tonları hangi cilt tiplerine uymaktadır görelim..

Şarap Kızılı Saç Rengi Kimlere Yakışır

İlhamını şarap renginden almış bu ton oldukça canlı ve parlak bir tondur. En büyük özelliği, kızılın bazı tonları mat bir duruşa sahipken şarap kızılının oldukça ışıltılı görünmesidir. Bu rengin de kendi içinde beyaz tenliler, buğday tenliler ve esmeler için uygun olan tonları vardır. Dalgalı ve düz tüm saç modelleriyle uyum sağlar.

Şarap Kızılı Saç Rengi
Şarap Kızılı Saç Rengi

Koyu Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır

Açık kızıllar yerine daha koyu renkleri tercih edenlerin değerlendirebilecekleri koyu kızıl rengi özellikle pembe alt tonlu açık ten rengine sahip olan kişilere çok yakışır. Tatlı bir duruşu olan bu renk de pek çok kişinin favorisidir. Dalgalı saç modellerinde daha güzel görünür.

Koyu Kızıl Saç Rengi
Koyu Kızıl Saç Rengi

Bakır Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır

Bakır ve kızılın muhteşem ahengi ile ortaya çıkmış olan bu renk de son zamanların trend renklerindendir. Beyaz tenli ve buğday tenli kadınların tercih edebileceği tonlardır. Makyajla desteklenmesi halinde daha hoş bir görünüm ortaya çıkar. Orta-uzun saç modellerinde kullanımı daha iyi görünür. Bakır saç rengi tonları nelerdir?

Bakır Kızıl Saç Rengi
Bakır Kızıl Saç Rengi

Kestane Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır

Kestane ve kızılın birleşiminden doğan bu rengi özellikle buğday tenliler ve esmerler kullanabilir. Kahküllü saç modelleriyle de uyumludur. Kestane saç rengi aslında kahverenginin tonlarına daha yakındır.

Kestane Kızıl Saç Rengi
Kestane Kızıl Saç Rengi

Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır

Kahve ile kızılın buluştuğu bu sıcak ton, kahveden vazgeçemeyenler için de güzel bir alternatiftir. Beyaz tenli kadınlarda oldukça hoş durur. Bu renk düz ve hafif dalgalı saç modellerine de oldukça yakışır. Kızıl kahve saç rengi kimlere yakışır?

Kızıl Kahve Saç Rengi
Kızıl Kahve Saç Rengi

Böğürtlen Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır

Son derece değişik olan bu renk klasikleşmiş kızıl tonlarının dışına çıkmak isteyenler için güzel bir seçenektir. Koyu tonlu olması sebebi ile koyu renk saçlardan farklı tonlara geçişlerde kullanılabilir. Canlı ve parlak bir duruşu olan bu ton özellikle esmer tenlere çok yakışacaktır. Dalgalı ve kıvırcık saç modellerine uyum sağlar.

Böğürtlen Kızıl Saç Rengi
Böğürtlen Kızıl Saç Rengi

Karamel Saç Rengi Kimlere Yakışır makalemize göz atmayı unutmayın.

İş güvenliği uzmanı maaş

ÖZET

Şarap Kızılı Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Şarap kızılı saç rengi canlı ve parlak saç tonlarından biridir. En çok beyaz tenli kadınlar bu saç rengini tercih etmektedir.

Koyu Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Pembe alt tonlu ten rengine sahip kadınların tercih ettiği koyu kızıl saç rengi daha ağır bir hava katmaktadır.

Kestane Kızıl Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Buğday tenli ve esmer tenli kadınların sıklıkla tercih ettiği bu saç tonu kızıl ve kestane rengin birleşmesi ile oluşmaktadır.

Kızıl Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Sıcak saç rengi tonları arasında olan kızıl kahve saç rengi beyaz tenli kadınların ilk tercihleri arasındadır.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak