Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Her kadın bakımlı olmayı sever. Saç boyama işlemi çoğu kadının bakım rutinine eklediği bir basamaktır. Doğru saç rengi seçimiyle kadınlar oldukça hoş görünümler yakalayabilir. Kumral saç rengi de geçmişten bugüne kadar pek çok kadının tercihi olmuştur ve muhtemelen gelecekte de fazlasıyla tercih edilmeye devam edilecektir. Sarı saç tonları ve kahve saç rengi tonlarının buluşmasıyla yakalanan benzersiz uyumun bir sonucu olarak ortaya çıkan kumral saç rengi, bir yandan ışıltılı ve canlı bir görünüm sağlarken bir yandan da doğal durması bakımından tüm zamanlarda popüler bir renk olmuştur. Alt ton yelpazesi oldukça geniş olan bu rengin, bu kadar fazla tercih edilmesinin sebeplerinden biri de doğallığının yanı sıra tüm cilt renklerine rahatlıkla uymasıdır. Tabi kumral renginin doğru alt tonunun seçilmesi görünümünüze artı puan kazandıracaktır. O halde kumral renklerinin tonları nelerdir ve kimlere yakışır konumuzu daha detaylı inceleyelim. Peki Kumrallar için saç renkleri nelerdir?

Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır

Kumral Saç Rengi Tonları Nelerdir?

Açık Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Sarıya daha yakın olan açık kumral saç rengi birçok kadının severek kullandığı renklerden. Oldukça canlı ve doğal duran bu renk kumralın en açık tonlarından olup en çok buğday tenli kadınlara yakışmaktadır. Bunun yanı sıra beyaz tenlilere de uyum sağlayacak olan bu renk, esmer tenlilerin kullanımına pek uygun değildir. Bu saç rengi en çok uçları dalgalı uzun saç modelleriyle güzel bir görünüm oluşturmaktadır.

Açık Kumral Saç Rengi
Açık Kumral Saç Rengi

Orta Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Açık ve koyu tonların bir arada bulunduğu fakat koyu ton çizgisine bir adım daha yakın olan bir tondur. Buğday tenlilere oldukça yakışan bu renk hemen hemen her saç modeli ile de kullanılabilir.

Koyu Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Koyu saç renklerinden vazgeçemeyenler için güzel bir kumral alt tonu olan bu renk tüm cilt tonlarına uyum sağlamaktadır. Son derece doğal ve canlı bir duruşa sahip olan bu renk sizi solgun görünmekten kurtarır. Bu tondaki saçlarla ombre, röfle, balyaj gibi işlemleri de birlikte kullanarak kendini belli eden güzel duruşlar yakalayabilirsiniz.

Koyu Kumral Saç Rengi
Koyu Kumral Saç Rengi

Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Hafif gri yansımaları seven kadınların rahatlıkla tercih edebileceği bu kumral alt tonu tüm cilt tipleriyle uyum sağlamaktadır. Ancak açık tenli kadınların solgun görünmemek için bu güzel saç rengini makyajla daha canlı hale getirmesi gerekebilir. Dalgalı ve düz saç modellerine yakışan bu renk, kâkül sevenler için de tatlı bir görüntü sunacaktır.

Küllü Kumral Saç Rengi
Küllü Kumral Saç Rengi

Açık Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

İçerisinde soğuk yansımalar bulunan bu saç rengi son zamanlarda kadınların en çok severek kullandığı renklerden. Işıl ışıl bir görünüm veren açık küllü kumral rengi beyaz, buğday ve esmer tenlerin tümüne yakışmaktadır. Yalnız bu renk küllü yansımalara sahip olduğundan solgun görünmemek için makyajla dengelenmesi gerekebilir. Ayrıca bu renk hemen hemen her modelle de güzel durmaktadır.

Koyu Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Soğuk yansımalara sahip olan koyu küllü kumral rengi özellikle sonbahar ve kış aylarında kullanmak için son derece hoş bir ton. Her ten rengine yakışacak olan bu renk en iyi duruşunu dalgalı veya katlı saç modelleriyle kullanıldığında sergiler.

Dore Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Altın renginde yansımaların oldukça fazla olduğu bu parlak renk, buğday ve esmer tenli kadınlara bir hayli yakışmaktadır. Özellikle at kuyruğu saç modellerinde güzel görünen dore kumral tonunu elde etmek için bir uzman yardımı alınması daha doğru olacaktır. Dore kumral kimlere yakışır?

Dore Kumral Saç Rengi
Dore Kumral Saç Rengi

Fındık Kabuğu Saç Rengi Kimlere Yakışır

Rengini çok sevdiğimiz fındık yemişinin kabuğundan esinlenerek alan bu kumral alt tonu tüm ten rengine sahip kadınlar tarafından rahatça kullanılabilir. Sevilen renkler arasında yer alan fındık kabuğu saç rengi, özellikle uzun saç modelleriyle kullanıldığında güzel görünümler ortaya çıkarır.

Fındık Kabuğu Saç Rengi
Fındık Kabuğu Saç Rengi

Doğal Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Açık ve koyu kumralın ortası olan bu dengeli kumral tonu beyaz tenli kadınlara oldukça yakışmaktadır. Saçlarınıza ayrı bir canlılık katacak olan doğal kumral rengi uzun saçlarda düz, dalgalı ve kıvırcık tüm modellerde hoş bir görünüm ortaya çıkarır.

Doğal Kumral Saç Rengi
Doğal Kumral Saç Rengi

Altın Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır

Sarı yoğunluğu yüksek olan altın kumral rengi parlak yansımalı bir saç rengi isteyenler için ideal. Beyaz, buğday ve esmer tenlilerin tümüne uyan bu renk en çok dağınık saç modelleriyle kendini gösteriyor.

Bahsettiğimiz bu renkleri tüm saça uygulamak hoş sonuçlar vereceği gibi kumral ombre, balyaj ve röfle de oldukça farklı ve güzel görünmenizi sağlayacağından bu işlemleri de tercih edebilirsiniz.

Altın Kumral Saç Rengi
Altın Kumral Saç Rengi

C sınıfı iş güvenliği uzmanı maaş

ÖZET

Açık Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Açık kumral saç rengi canlı ve doğal bir renk olduğundan en çok buğday tenli kadınlara yakışmaktadır. Ayrıca beyaz tenliler de oldukça fazla kullanmaktadır.

Dore Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Dore kumral saç rengi altın tonlamaların oldukça iyi yansıtıldığı bir saç rengidir. Esmer ve buğday tenlilere yakışmaktadır.

Doğal Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Koyu ve açık kumral saç renginin ortasında bir renk tonu olan doğal kumral saç rengi en çok beyaz tenli kadınlara yakışmaktadır.

Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Gri tonlamaların fazla olduğu küllü kumral saç rengi, açık küllü ve koyu küllü kumral olarak 2 farklı tonda kullanılmaktadır. Buğday ve esmer tenli bayanlar sıklıkla tercih etmektedir.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın