Bal Köpüğü Saç Rengi Kimlere Yakışır?

En çok beğenilen ve modası asla geçmeyecek olan renklerden bal köpüğü saç rengi, kullanan kadınlara şık ve havalı bir görünüm katıyor. Orta tonlarda bir renk olan ve içinde dore yansımalar bulunan bal köpüğü rengi özellikle beyaz tenli ve buğday tenli kadınlara yakışmaktadır. Ayrıca beyaz ve buğday tene ilaveten bal rengi, ela veya mavi gözlere sahipseniz bu saç rengi sizin tamamlayıcınız olacaktır. Esmerlerin ise bu renkten uzak durması daha doğru olacaktır.

Bal Köpüğü Saç Rengi
Bal Köpüğü Saç Rengi

Kumral Saç Rengi Tonları

Beyaz Saç Rengi Kimlere Yakışır

Bal Köpüğü Saç Rengi Tonları Neler

Bal köpüğü saç rengi yaptırmak isteyenlerin açık renk saçı varsa bu renge uygun boyalarla direkt geçebilirler. Fakat koyu renk saçı olanlar, örneğin çikolata kahve saç rengi, bu rengi elde etmek için açma işlemi yaptırmak zorundadır.

Bu rengi kullanan kadınların yapacakları makyaj da çok abartılı olmamalı. Gözleri ön plana çıkaran hafif bir makyaj bu saç rengini en iyi gösteren seçenektir.

Bal köpüğü saç rengini sevenlerin unutmaması gereken başka bir nokta ise saç bakımı. Bu renk akmaya çok müsait olduğu için eğer uzun süre saçınızın rengini korumak istiyorsanız düzenli olarak bakım uygulamanızda yarar var.

Bal Köpüğü Saç Rengi Tonları Neler
Bal Köpüğü Saç Rengi Tonları Neler
Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak