Lacivert Elbiseler Ne Renk Ayakkabı İle Kombinlenmeli?

lacivert elbise nasıl kombinlenir
lacivert elbise nasıl kombinlenir

Okyanusun derinliklerinden ve geceden doğan renktir lacivert. Mavinin huzur veren atmosferinden geçip gelir. Tercih edeceğiniz lacivert renk bir elbise ise size okyanustan gelen derinliği, geceden gelen gizemi ve gücü, maviden gelen dinginliği ve güveni katacaktır. Haliyle bu kadar değerli renkte bir elbise giydiğinizde seçeceğiniz ayakkabı da ona uygun olmalıdır. Unutmayın ki güzel bir elbiseyi gösteren sizsiniz fakat sizi taşıyan ayakkabılarınız ve onların elbisenizle olan renk uyumu çok önemlidir. Hele ki lider renklerden olan lacivert bir elbise seçtiyseniz.

Lacivert Elbise Nasıl Kombinlenir?

Lacivert elbisemizi seçtiğimize göre ona uygun ne renk ayakkabı giyebiliriz şimdi de ona bakalım. Lacivert elbiselerle mavinin her tonunda ayakkabıyı kombinleyebiliriz. Bu derin ve iç içe geçmiş bir uyum sağlayacaktır. Doğru tonları bir araya getirdiğimizde okyanusla gökyüzünün birleştiği o çizginin derin güzelliğini stilimize taşımız oluruz.

lacivert elbise altına hangi renk ayakkabı giyilmeli
lacivert elbise altına hangi renk ayakkabı giyilmeli

Lacivert Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı bir ayakkabı seçerseniz daha keskin ve kendinden emin ve cesur bir görünüm elde edebilirsiniz.  Seçeceğiniz beyaz bir ayakkabı lacivert elbisenizi daha görünür kılarken stilinizi de ortaya çıkaracaktır. Günlük giyim tercihinizde elbisenizle uyumlu bir beyaz spor ayakkabı size hem şıklık katacak hem de stil sahibi bir görünüm elde edeceksiniz.

Eğer sade ve hareketsiz aynı zamanda kusursuz bir görünüm elde etmek isterseniz lacivert elbisenizin altına lacivert bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Bu size pürüzsüz bir şıklık ve daha ağır bir görünüm katacaktır. Pudra tonlarda bir ayakkabı da elbisenizle uyum sağlarken size de daha yumuşak bir hava katacaktır. Gri tonları ya da buz mavisi bir ayakkabı da elbisenizle muhteşem bir uyum sağlarken size elegan bir görünüm sağlar.

lacivert ayakkabının altına ne renk ayakkabı giyilir
lacivert ayakkabının altına ne renk ayakkabı giyilir

Kahverengi ve toprak tonlarında tercih edeceğiniz ayakkabılar ise lacivert elbisenizle olan şıklığınızı üst seviyeye taşır. Özellikle sonbahar ve kış aylarında mevsime uygun bir şıklık yakalamış olacaksınız. Kış aylarında kahverengi tonlarda tercih edeceğiniz çizmelerle, botlarla stilinizi tamamlayabilirsiniz.

İLGİNİZ ÇEKEBİLİR

Mor Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı Elbisenin Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Siyah Elbisenin Altına Ne Renk Çorap Giyilir?

Mor Elbise Nasıl Kombinlenir?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın