Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır: Yeşil Saç Rengi Tonları Neler

Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Marjinal renkler arasındaki yerini alan yeşil saç rengi, son zamanlarda özellikle de cesur gençlerin ilgi odağı. Bir hayli dikkat çekici olan bu canlı renk ve tonları özellikle beyaz tenli ve buğday tenli kadınlara yakışmaktadır. Uzun ya da kısa her türlü saç modeline yakışacak olan bu renkler en çok da dalgalı saç modellerinde güzel durmaktadır.

Açıktan koyuya pastelden neona birçok tonu olan yeşil saç rengini kullanmak isteyenler seçimlerini yaparken dikkatli olmalıdırlar. Açık renk saçı olanların yeşil renge geçmesi daha kolayken, koyu renk saçı olanların özellikle açık yeşil tonlarına geçmek istiyorlarsa açma işlemi uygulattıktan sonra boyamaya geçmeleri gerekmektedir. Açık tonlardaki yeşil renklerin çok çabuk akma yapabileceği de tercih yapmadan önce unutulmaması gereken bir husustur. Tüm işlemler gerçekleştikten sonra da bu saç rengi bakımı konusunda özenli olunması gereken renklerdendir.

Tüm saç boyası renklerinde geçerli olduğu gibi bu renkte de saçını tümüyle boyatıp risk almak istemeyenler olabilir. Bu durumda balyaj veya ombre işlemlerinden birini tercih ederek saçlarınızda arzu ettiğiniz rengi görebilirsiniz. Özellikle siyah renk saçların uçlarına yapılan koyu yeşil ombre işleminin oldukça hoş durduğunu söyleyebiliriz.

Yeşil Saç Rengi Tonları Nelerdir?

Pastel Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır

Yeşil rengin açık tonlarındandır. Beyaz tenli kadınlarda oldukça hoş durur.

Mint Yeşili Saç Rengi Kimlere Yakışır

Yeşil saç modasının en gözde tonudur. Özellikle beyaz tenli kadınlara yakışan bu renk komple boyamada kullanıldığı gibi ombrede de sıklıkla tercih edilmektedir.

Mint Yeşili Saç Rengi
Mint Yeşili Saç Rengi

Ördek Yeşili Saç Rengi Kimlere Yakışır

Mavi ve yeşilin muhteşem uyumundan ortaya çıkan bu renk adeta ormanların o göz alıcı tonlarını saçlarınıza taşıyor.

Ördek Yeşili Saç Rengi
Ördek Yeşili Saç Rengi

Koyu Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır

Buğday tenlilere fazlasıyla yakışacak olan koyu yeşil rengi iyi bakılması halinde rengini uzun bir süre boyunca koruyabilecek olan yeşil tonlarından.

Koyu Yeşil Saç Rengi
Koyu Yeşil Saç Rengi

Zümrüt Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır

Yeşilin en hoş tonlarından biri olan zümrüt yeşil rengi beyaz tenli kadınlarda güzel görünmektedir.

Kumral Saç Tonları

Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır

Çimen Yeşili Saç Rengi Kimlere Yakışır

İlhamını dünyamızı renklendiren mis kokulu çimenlerden alan bu renk yeşilin canlı tonlarını kullanmak isteyenler için ideal.

Çimen Yeşili Saç Rengi
Çimen Yeşili Saç Rengi

Neon Yeşil Saç Rengi Kimlere Yakışır

Neon renkleri sevenlerin kullanabileceği capcanlı bir renk olan neon yeşil rengi saçlarıyla dikkat çekmek isteyenlerin tercih edebileceği renkler arasında. Fazlasıyla göze çarpan bu rengi kullanmaya başladıktan sonra ısıl işlemlerden uzak durulmalı, köpük veya sprey gibi daha zararsız şekillendirme yolları tercih edilmelidir. Pembe saç rengi farklı olmak isteyenler için ideal.

Neon Yeşil Saç Rengi
Neon Yeşil Saç Rengi

Küllü kahve saç rengi kimlere yakışır makalemizi okudunuz mu?

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak