Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır: Pembe Saç Rengi Tonları

Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Dünyaya gözleri açıldığı andan itibaren pembe renk kadınların hayatlarını süslüyor. Kıyafetlerde, aksesuarlarda, evlerde illa ki yerini alan bu rengi artık saçlarda da sıklıkla gördüğümüz zamanlardayız. Normal zamanlarda gözümüze oldukça sıradan gelen pembe renk iş saçlara geldiğinde fazlasıyla marjinal görünüyor ve bugünlerde ortalığı kasıp kavuran renkler arasındaki yerini alıyor.

Günden güne popülerliğini arttıran bu enerjik renk birbirinden farklı tonlarıyla bazen oldukça sevimli bir görünüm yaratırken bazen de oldukça kadınsı bir hava verebiliyor. Kullanılması cesaret isteyen bu rengi denemek isteyenlerdenseniz iyice düşünmelisiniz çünkü bu renge geçiş yapmak zor olduğu gibi dönüşü de sıkıntılı. Bu rengi denemek istediğinize kesin olarak karar verdiğinizde ise iş size yakışacak olan tonu bulmaya kalıyor zira pembe saç renginin geniş bir alt ton skalası var. Bu geniş renk yelpazesi sayesinde de pembe saç renkleri tüm cilt tonlarına uyum sağlayabiliyor. Genel anlamda beyaz ve buğday tenli kadınlara yakışan pembe saç renginin koyu tonları da esmer tenlilere oldukça yakışacaktır. Öncesinde de belirttiğimiz gibi esas önemli nokta doğru tonu bulabilmekte. Peki bu pembe tonları nelerdir görelim. Koyu kahve saç rengi için makalemize göz atmalısınız.

Pembe Saç Rengi Tonları Nelerdir?

Toz Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır

Pamuk şekeri andıran bu sevimli saç rengi, açık ve pastel tonları sevenlerin kesinlikle denemesi gereken renklerden biri. Özellikle beyaz tenli kadınlarda bu renk saç oldukça güzel görünüyor.

Toz Pembe Saç Rengi
Toz Pembe Saç Rengi

Şeker Pembesi Saç Rengi Kimlere Yakışır

Canlı, gösterişli bir o kadar da tatlı duran bu renk parlak tonları sevenler için son derece ideal. Şeker pembesi saç rengi bronz tenlerle oldukça uyumludur.

Canlı Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır

Kullananlara tazelenmiş bir görünüm sunan bu renk beyaz tenli kadınların kullanımı için gayet ideal.

Canlı Pembe Saç Rengi
Canlı Pembe Saç Rengi

Yoğun Pembe Saç Rengi Kimlere Yakışır

Parlak bir duruş sergileyen bu renk, pembe yoğunluğuyla bir hayli dikkat çekicidir. Açık ve buğday tenli kadınlarda hoş durur.

Yoğun Pembe Saç Rengi
Yoğun Pembe Saç Rengi

Taze Pastel Pembe Saç Kimlere Yakışır

Yaz aylarında canlı bir görünüş ortaya çıkaran bu renk tüm cilt tonlarının değerlendirebileceği güzel bir alternatiftir.

Bakır Pembe Saç Kimlere Yakışır

Bakırın göz alıcı yansımasıyla hoş bir uyum içinde olan bu rengi, değişik tonlar kullanmayı seven kadınlar mutlaka denemeli. Beyaz ve buğday tenlilere yakışacak olan bakır pembe rengine kesinlikle bir şans vermelisiniz. Bakır saç rengi tonları nelerdir?

Bakır Pembe Saç Rengi
Bakır Pembe Saç Rengi

Koyu Pembe Saç Kimlere Yakışır

Biraz daha koyu renk sevenlerin rahatlıkla deneyebileceği koyu pembe, tüm cilt tonlarının kullanabileceği bir renktir.  Açık pembelerin size uygun olmadığını düşünüyorsanız koyu pembe saç rengine bir göz atabilirsiniz.

Açık Kumral Saç Rengi

Gümüş Pembe Saç Kimlere Yakışır

İçerisinde gümüş ışıltılar olan bu pembe renk, beyaz tenli kadınların değerlendirebileceği hoş ve canlı bir alternatiftir.

Pembenin tüm bu renklerini komple saça kullanabileceğiniz gibi radikal bir değişiklikle komple boya yaptırmak istemezseniz de gri ombre veya balyaj gibi seçenekleri de denemeyi düşünebilirsiniz.

Gümüş Pembe Saç Rengi
Gümüş Pembe Saç Rengi

Soğan Kabuğu Saç Rengi Kimlere Yakışır makalemize bir göz atın.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak