Yazlık Tulum Nasıl Giyilir: Nasıl Kombinlenir?

Yazlık Tulum Modelleri

Son yıllarda giderek yaygınlaşan tulum modası artık bayanların hayatının en önemli parçası haline geldi.

Kısa bir süre öncesine kadar bayanlar genellikle kot ya da keten kumaşla tasarlanan bahçıvan model tulumları giymeyi tercih ediyordu. Bunun nedeni ise tulumlara ilginin yoğun olmaması ve bu alanda herkese hitap edecek tasarımlar üretilmemesiydi.

Ancak günümüzde ilginin artmasıyla beraber ortaya göz alıcı tulum tasarımları çıkmaya başladı. Birbirinden farklı onlarca kumaş çeşidiyle tasarlanan tulumlar artık her tarza ve her yaşa hitap eder hale geldi. Ancak tüm kıyafetlerde olduğu gibi tulumlarda da yalnızca tarza göre değil, mevsime ve ortama göre tasarımlar yapılıyor.

Tulumlar her mevsim tercih edilse de genelde en güzel modeller yaz aylarında karşımıza çıkıyor. Bayanlar yaz aylarında askılı, kolsuz ya da kısa kollu; aynı zamanda uzun ya da kısa yüzlerce tulum modeli arasından istediklerini seçebiliyor.

Yazlık Tulum Kombini Nasıl Yapılır?

Ancak en güzel yazlık tulum modellerinin renkleri genellikle pudra, mint yeşili, turkuaz ya da sarı oluyor. Bu tarz renklerde olan tulumlarda uzun modellerin yanı sıra mini şortlu modeller daha çok tercih edilirken, genelde desensiz, düz ve sade tasarımlar ön plana çıkıyor. İnce kumaşlarla tasarlanan yazlık tulumlar genelde bol oldukları için rahat, serin ve konforlu hissetmeyi sağlıyor. Bu nedenle yaşı ya da tarzı fark etmeksizin her bayan rahatlıkla yaz aylarında tulum tercih edebiliyor. Yalnızca günlük olarak değil, özel anlarda kullanmak için de yazlık tulum tasarımları bulmak mümkün. havuz kenarında yapılan seremonilerde, özel yaz akşamlarında ya da herhangi bir özel anda genelde en sevilen ve en güzel tulum modelleri straplez, göğüs kısmı fırfırlı ve uzun tasarımlar arasından seçiliyor.

Ayşe Özgün

Moda ve alışveriş kategorilerinde trend stiller ve markalardaki indirimler, kampanyalar hakkında bilgiler sunar. Sağlık uzmanı olan editörümüz uzmanlaştığı alanlarda farkındalık yaratmayı hedefliyor. İletişim: ayse.ozgun@aysha.com.tr

Henüz Yorum Yok

Bir Cevap bırakın

site açmak